lauantai 7. syyskuuta 2013

Kerrostaloasunto Bridgeportissa

Yhäkään ei päästä niihin Supernatural-kuviin, koska vaikka sain kyseisen käsiini jo eilen, niin en ehtinyt paljoakaan vielä pelaamaan; vasta sain simit luotua (btw, päädyin tekemään sekä noidan että keijun. Ja senkin jouduin arpomaan, kun en osannut päättää :D). Löysin kuitenkin nämä muutaman päivän takaiset kuvat väkertämästäni kerrostaloasunnosta.






Vähän Bridgeportia. Viimeinen kuva on kyseisen kerrostalon pihamaalta.

 Pohjat. Tyhjästä huoneesta oli tulossa kodinhoitohuone, mutta loppui kesken niin se paljon puhuttu inspiraatio kuin rahatkin.



 Aula/ruokapöytä -systeemi.


 Olohuone.





 Keittiö. Ette usko kuinka innoissani olin kun tajusin, että tonne hyllyihin voi oikeasti laittaa tavaraa.





 Makuuhuone.




 Kylppäri.

 Kämpän omistajaksi loin Nora Heinälehdon, jonka kasvonpiirteistä yritin luoda vähän erilaisempia kuin yleensä. En sitten tiedä kuinka hyvin onnistuin, mutta tykkään kuitenkin.


Myönnetään, mä rakastan punaisia ja oransseja hiuksia.


 Noran koiruus.

 Pakko myöntää, että olen unohtanut sen nimen :c Sims kuitenkin keksi ehdottaa vaikka mitä, mm:
Lapanen Kolu, Kana Sarvilinna, Päivänkakkara Heilala, Noita Nyppeli, Lapanen Lukki, Ratki Pipotar, Kuje Luttinen, Vanu Kärppä, Possu Hart, Läski Kukila, Kämmi Siiriä ja Zombi Honkaniemi. :D

Vaikka tykkään kämpästä, Norasta ja koiruudestakin, mikä ikinä se sitten onkaan nimeltään (tuskin mikään edellämainituista sentään :D), niin en usko että tulen pelaamaan näillä sen enempää. Ei vaan jotenkin inspiroi, enkä edes tykkää Bridgeportista. Mutta sinne kämppä oli jokatapauksessa väkerrettävä kun ei muualtakaan taida oikein kerrostaloja löytyä.

7 kommenttia

  1. Tuohan on tyylikkään näköinen kämppä! Sellanen perus opiskelijaboksi, voisin oikeesti asua tuollasessa :D Vaikka en enää opiskelija olekkaan x)

    Teet silleen et laitatki tuon Noran koiruksineen naapurustoon jossa pelaat jollain muulla taloudella. Se on oikeesti hauskaa törmätä niihin simeihin joita on ite tehny :D

    Ja noita kerrostalojahan voi laittaa muihin kaupunkeihin sieltä talovarastosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)
      Tiedän että noita kerrostaloja voi laittaa muihinkin kaupunkeihin, mutta mieti joku kauhee pilvenpiirtäjä johonkin Twibrookin suolle tai Appaloosa Plainsin maalaisidylliin :D

      -banssu

      Poista
    2. Sehän olis ihan loistavaa XD keskellä suota jumalattoman moderni tönö :DDDDDDDDDDd

      Poista
  2. Ihana kämppä! Sellaiselle opiskelijalle juuri sopiva :) Tuollaisessa tykkäisin asua sitten, kun muutan omilleni - ehkä väriä hieman enemmän vielä saisi olla minulle :D

    Nora on aivan ihana ♥ :3 Taidan itsekin tehdä noin - luoda naapurustoon simejä, joilla en itse pelaa.. Luoda nyt vaikka ihana mies ;)

    VastaaPoista
  3. Onpa suloinen kämppä tui:3 NOra koirineen on hirmuisen söppäniä!

    VastaaPoista