keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ylispangar - Da new house!

First of all, hyvää vappua!

Sitten. Sain otettua itteäni niskasta kiinni ja nyt Spangarien uusi talo on kuin onkin valmis! Se sijaitsee Monte Vistassa, joka tuli vastikään napattua mukaan alennusmyynnistä. :)

Niin joo. Silloin taannoin kun annoin teidän esittää erikoispostaustoiveita (totta kai niitä nytkin saa esittää jos jollain on jotain erityistä mielessä), joku sitten meni ja pyysi että kuvailisin samalla kun sisustan ja selittäisin siitä sitten tarkemmin. Mä innostuin kyllä siitä ideasta, se kuulosti mielenkiintoiselta, mutta se olikin älyttömän paljon vaikeampi toteuttaa kun olin arvellu! :D
Syy 1: Sisustan niin sekalaisesti eri huoneita ja palailen aina takaisin ym ym ym että kukaan ei pysyisi mun perässä kun yrittäisin selittää :D
Syy 2: Unohdin joka välissä kuvata ja sitten huomasin yhtäkkiä että se huone olikin jo valmis enkä ottanut yhtään kuvaa, koska keskityin niin tehokkaasti siihen ite hommaan x)

Joten, sellaista postausta ei nyt sitten tule koska en osannutkaan x( Olen pahoillani. Otin kuitenkin enemmän kuvia kuin normaalisti ja ajattelin sit sen korvatakseni selittää jotain sisustuksen yksityiskohdista ja siitä, miksi valitsin jotain tiettyjä juttuja minnekin. :)











 Ensin parit maisemat Monte Vistasta, koska AHNAM♥ Rakastan Italiaa, etenkin just sellasia maalaismaisia pikkukyliä, joten oon ihan in love ♥-♥

Julkisivu. En oo kovin lahjakas tällasissa taloissa joihin kuuluu piharakennuksia mut tykkään tästä ihan jees :) /paitsi että talosta puuttuu näköjään ikkunoita/

Alakerran pohjat. Jos joku ei ymmärrä luovia lyhennyksiä niin
OH: Olohuone (ylläripylläri)
KPH: Kylpyhuone (right back at you bro...)
ET: Eteisaula
K: Keittiö
P: Portaikko
T: Terassi

Yläkerran pohjat.
MH: Makuuhuone
Ja hmm, voisko tää aula mitenkään olla vaikka, öö, aula..? c;

Vielä tallirakennuksen pohjat :) SH stands for satulahuone.

Terassi. Tänne oli tosi vaikea keksiä mitään, ja se saattaa muuttua myöhemmin jos keksin mitä sinne pitäis tunkasta :D

Eteinen. Löysin ton naulakon takaa pilkottavan seinälampun yhtenä ensimmäisistä huonekaluista ja se oli niin ihana, että se oli pakko saada, vaikka en tiedäkään näyttääkö se vähän tyhmältä tuolla ton naulakon takana. Ja noi seinät on tosi räikeet mutta halusin jotain eläväistä ja tosi pirteetä :D

Oon täysin rakastunu tohon sateenvarjomaitotonkkajuttuun, käytän sitä lähes joka talossa! :D Etsikää mulle monipuolisia eteiskoristeita (naulakoita, kenkätelineitä ym krääsää) ja saatte pusuja. :D

Keittiö. Tykästyin tosi paljon tohon pöytään, joka tais tulla Monte Vistan mukana! Ja jos kukaan ei oo vielä toistaseks huomannut niin oon heikkona puupintaisiin jääkaappeihin x)

Näin tän pienen söpön... jutun tuolla tauluissa ja ihastuin! :D Se oli pakko saada johonkin, ja olisin laittanut sen ulko-oven päälle, mutta se olis menny katon läpi. Se olisi näyttänyt tyhmältä yksinäänkin, ja kun jääkaappi oli matalampi niin tänne se pääsi! :)

Toi puu-uuni oli tietysti must-have, koska en oo koskaan vielä päässy kokeilemaan sitä x) Noiden tasojen ja ton yhden osan siitä pitäis olla saman värisiä mutta en tiedä miks tuo nyt näyttää tummemmalta :o
Hedelmäkulho tuli pihaparatiisissa joka ostettiin samaan aikaan Monte Vistan (ja Dieselin) kanssa, toi on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva! :D

Kahvinkeitin, jonka värin kanssa taistelin tosi pitkään enkä vieläkään oo varma onko se tyhmä noihin seiniin nähden. Ja toi uunin puukuosi johon tykästyin tosi paljon!

Sitten kaikista suurin ylpeydenaiheeni - olohuone tason alempana! En kattonu tähän mistään edes ohjeita, aloin vaan koodaileen jotain omaani puoliks vahingossa :D Hehkutin tätä siskolle ties kuinka kauan kun tajusin että onnistuin x)


Rakastuin tohon sohvaan, joka tuli Dieselissä! Ja siihen sopi niin hyvin toi rahi-thingie, jonka päälle sitten heittelin tuskissani jotain roskaa kun siihen ei oikein sopinu mitään ns. tarkoituksellisia koriste-esineitä kun se on tuollanen pehmonen.

Toi telkkari oli niin ihana että se oli pakko saada, vaikka heittikin tätä taloa heti parilla asteella modernistisemmaksi :D Toi iso kirjahylly sivuseinällä kuitenkin mun mielestä tuo sit sille jotain vastapainoa :)

Pelikone löytyi perheen tavaraluettelosta ja muistelisin että joku sai sen joskus sellasesta lahjabileiden paketista mutta en oo varma :D

+Tämä nurkkaus portaiden edessä koska toi laatikko johon jostain syystä ihastuin ja halusin sen välttämättä, ihanaihana (tapetin kanssa sointuva XD) kynttilä ja pakollinen kasvi piristysruiskeena.



Sinisen sävyinen kylppäri, johon muita sävyjä tuo toi kiva kasvi jonka löysin ekaa kertaa (en oo varma oliko se tullut Pihaparatiisissa tai Dieselissä vai enkö vaan ollu aiemmin huomannu) ja pyyhkeet joista tulee mieleen se ampparimehujää millä aina lapsuuden kesäpäivinä sotkettiin :') Spangarien edellisessäkin kylppärissä taisin olla käyttäny noita samoja Makkari&Kylppäri-setin kamoja mut ne on vaan niin kivoja! Ja sitten on toi Tulevaisuus-lisärin peili jota oon rakastanu siitä lähtien kun ekaa kertaa näin sen ja nyt viimein sain käyttöön x)

Hölmösti vaan yhdestä suunnasta kuvattu portaikko (itse portaita ei näy...), mielestäni sain tänkin somistettua ihan kivasti vaikka tää onkin aika yksinkertainen! Totakaan taulua en oo koskaan ennen nähnyt. Se sai kilpailla paikastaan yhden toisen kivan taulun kanssa joka sitten päätyi Karitan makkariin :D

Aulan nurkan random-kasvi koska en keksinyt siihen mitään muutakaan :D Jos löydän vielä paremman niin saatan kyllä korvata sen (jos jaksan).

Itse aula. Toi Pihaparatiisin maalausteline on I H A N A ja siksi oli ihan must-have!

Ja nää postikortit, jotka on Around the Sims 3:sta ja joista tykkään ihan älyttömästi. Aivan ihania!


Karitan huone, jonka kohdalla sisustusinto meinas loppua vähän kesken ja siksi se saattaa näyttää vähän ankealta :D Toi vaaleanharmaa huurretaulu on se, joka oli ehdolla alakerran "porraskäytävän" seinää koristamaan.
Tykkään tästä tuolista ja oon halunnu käyttää sitä jo tosi pitkään, mutta se ei oo jotenkin ikinä vaan sopinu mihinkään!


Karitan työpöytä randomeine tavaroineen joilla ei oo (hevoskalenterin lisäksi, koska Karita on heppatyttö lol) mitään merkitystä. Ja noi seinät joista tulee mieleen Ainon lakujäätelö, nam! x)

Julisteet kulki mukana Karitan ja Erikan yliopistokämpästä.
//Mistä tuli mieleen, olisin halunnu suorittaa niiden tutkinnot vielä loppuun mutta muutin jo Erikan ajattelemattomuuttani pois kotoa kun hermostuin siihen tiettyjen seikkojen takia totaalisesti x( Enkä usko että talouden ulkopuolisia simejä voi raahata mukanaan yliopistoon (eihän?)//



Elmon viherhuone. Kamala, hävettävä blackout (silti on pakko kertoo) ku unohdin yhtäkkiä sen nimen! Mutta Elmohan se... Onhan? x) Ja jos joku ei enää muista niin se on Tuulin kasvisim-poika.

Toi tietokone löyty kans perheen tavaraluettelosta, mutta ei aavistustakaan miten se oli sinne päätynyt. Ja nuo pallot sunmuut rotjakkeet tuli mukana vanhasta kodista (unohdin jo millanen riesa ne on kun joku haluaa AINA kopitella)

Sitten tallirakennukseen! Oon tästä melko ylpeä, siis siihen nähden että en oikeasti osaa näitä tällasia juttuja.

Pihan nurkassa on nuo pari heinäkasaa, vesikaukalo ja suolakivi että tulevat heposet pärjää ulkoilmassakin :3


Talli sisältä. Pilttuita (taipuuko se edes noin? En keksi miten muutenkaan :D) on tosiaan 2. Mut eikös varsa ja emä voi asua samassa vai oonko ihan väärässä?

Toi lamppu, koska jälleen yks asia minkä löysin ekaa kertaa ja se oli söpöytensä takia taas yks must-have. Ja se sopi tallirakennukseen niinku nenä päähän!

Minikokoinen vessa ihan vaan onnettomuuksien välttämiseksi x)




Satulahuone, joka onnistu mun mielestä tosi hyvin! Näin tähän yllättävän paljon vaivaa ja kyllä lopputulos ainakin mun silmää miellyttääkin!

Huomasitte varmaan jo taloesittelystä (ainakin jos osasitte sitä ajatella) ketä Ylispangarien talouteen nykyään sitten kuuluu. Topias ja Tuuli joihin olin molempiin jo lopen kyllästynyt (etenkin siinä vaiheessa kun huomasin että Tuulilta oli kadonnut ladattujen uusimisen mukana housut jalasta XD) sai lähteä niin kauas kuin silmä kantaa. Ne muutti saman katon alle. Sen jälkeen Erika lähti omille teilleen, koska kun yritin uusia sen tyyliä - tämäkin ladattujen poistamisen takia - mulla palo pinna koko tyttöön ja ihme etten keksiny sille jotain kidutuskeinoja vaan päästin sen niin vähällä että lähetin sen vaan pois silmistäni :D Olen pahoillani niiden puolesta jotka olis sitä halunnut yhä nähdä mutta sen kanssa mun Ylispangareilla pelaamisesta ei kyllä olis tullu yhtikäs mitään XD

Ehdin jo kyllästyä Karitankin vaatteisiin ja päivitin sen tyylin vähän pirteämmäksi ja samalla siitä tuli vähän lapsellisempi x) Saa nähdä kuinka kauan tämä vaihe kestää :D Vielä pari kuvaa siitä>




13 kommenttia

  1. Toi talo on upee! Ihastuin tohon vihreeseen huoneeseen. ♥_♥
    Minäkin otin itteeni niskasta kiinni ja päätin kuvata jo valmiiksi, koska aattelin kohta alottaa sen blogin(tosin niistä kuvista syntyy vaan esittely, meni kuvat hevon perseeseen) x) nyt sua kyllä kiinnosti :D
    Ootko tohon Elmon huoneen vinoon kattoon kattonu ohjeen sielt mod the simssistä vai miten oot saanu sen? 0.0
    Määääh nyt saan alemmuuskompleksin taas kun kaikki sisustaa niin ihanasti :'(
    Ei se haittaa vaikka sitä samalla-kun-sisustat-esittelyä tullut x)
    Ps. Mä oon se joku sua kalautti sillä kommentilla x))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, nyt sain sen blogin valmiiks! :)
      Olis kiva jos vilkasisit, se on kyl aika kökkö mut x(
      Muuten, olen tyhmä, enkä halua sörkkiä itsekseni liikaa, niin millä mä voin laittaa tuonne chattiboxin ja tollasen mikä sulla on "kai olet kurkannut jo nämä?"
      http://vaahtiksnpikselipuuro.blogspot.fi/

      Poista
    2. Lisää kommenttia pukkaa multa x)
      Olen totaalisen tumpelo(ja tuo ylläoleva osoittekin on väärin), niin ois kiva, että miten saan blogiin: 1. tollai, että ei näy heti koko teksi postauksesta?
      2. Että otsikosta napauttamalla pääsee blogin etusivulle(pääseekö mulla, en ees oo varma XDD)
      3. Voin muokata tota kohtaa, missä sulla lukee "raapustanut bansu"
      Olikos viä jotai muuta? :D Ja ihmettelet varmaan, että tällänen älyvajaa kakara on perustanu blogin kun ei ees osaa käyttää sitä :DDD

      Poista
    3. Vinokatto on TSR:stä, yritin etsiä linkkiä siihen mut nyt en kyllä löytänyt. Sitten kun avasen peliä niin jos muistan kattoo et lukeeko siinä jotain tekijää tms niin ilmottelen sitten vielä :) Mutta se siis toimii ns. tauluna, en oo sitä mitenkään ite rakennellu x)

      Totta kai tuun kurkkimaan blogiisi heti kun kerkeen! :)

      Blogiluettelon saa ulkoasu>lisää gadget>blogiluettelo ja sitten vaan lisäillään niitä lemppariblogeja :) Chatboxin saa samaa reittiä mutta blogiluettelon sijaan lisäät sen html-koodiboksin ja sit kun oot alla olevaan linkkiin luonut tunnuksen niin saat sen html-koodin täältä:
      http://www.cbox.ws/

      Sit noita seuraavia kysymyksiä vielä :D
      1. Kun oot kirjottamassa tota blogitekstiä niin painat sieltä yläpalkista sen "lisää väli" (kuvassa on ns. kahtia revitty paperi) haluamaasi väliin, niin etusivulla näkyy vaan sen välin yläpuolella oleva teksti :)
      2. Mun mielestä se tulee automaattisesti :)
      3. Btw siinä lukee rustannut, but that's besides the point. :D Mee ulkoasu ja sitten sieltä blogiteksti-laatikon alareunasta muokkaa, sieltä se löytyy :)

      Kyllähän toi opettelua vaatii, hyvä et kysyt! Sano vaan jos et ymmärtäny jotain tai tarvit vielä apua jossain muussa, vaikka mun sepustukset on välillä vähän sekavia niin toisten auttaminen ja neuvominen on yks lempiasioitani 8)

      -banssu

      Poista
  2. Aws ♥ Taloesittelyt on aina kivoja! Ja tuo keltavalkonen tapettihan on just ihana! Ihana pirtee ja se sopii sun puukuvioides kanssa :DDD

    Mäki tykkään tehdä noita erilaisia tasoja huoneisiin mut ainut ongelma niissä on sit se valaistus ku valot menee hönösti mut buydebugista löytyy onneksi niitä valoja jotka ei näy sit pelitilassa x)

    Ja varsa voi olla emän kanssa samassa pilttuussa :)

    Mut Karitahan on sulonen ♥___♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yay kiitos! Mietin vähän että onks tuo tapetti liian pirteä mut tykkäsin siitä niin paljon että oli pakko :D
      Mä laitoin vaan noita jalkalamppuja tonne olkkariin, mutta ärsyttää nuo valojen rajat siinä kerrosten välillä >.<

      -banssu

      Poista
  3. Nyt joku ihanainen linkittää jonku paikan josta voi ladata kaikkea pikkusälää:D Ihastuin totaalisesti tohon taloon<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks banssu, oon täyttäny tän kommenttihomman paskalla ja omilla turhilla kommenteillani :::DDD
      Mutta, tietääkseni täältä löytyy ainakin jotain(jos tuo linkki prkl toimii nyt)
      http://www.aroundthesims3.com/

      Poista
    2. Tuolta sivulta minä ainakin oon lataillu tosi paljon kaikkea ihanaa! Ja Vaahtis, ei tee mitään x)

      Poista
  4. Muakin kiinnostaisi että miten oot tehnyt ton Elmon huoneen vinon katon, se on ihana <3 Upee talo, Spangarien pelipostausta odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastasinkin jo Vaahtikselle, mutta se on tosiaan ladattu TSR:sta :) Spangarien pelipostausta seuraavaks tulossa! 8)

      Poista
  5. Itelläkii on Monte Vista, mut en oo ikinä pelannu siellä :D Sama homma Riverviewin, Hidden Springsin ja Barnacle Bayn kanssa. Ja nyt vasta ostin Dragon Valleyn, mut en oo asentanu sitä vielä :D Pakko aina hamstrata mut ei sit tuu pelattua ku en tykkää muuttaa simejä uusiin kaupunkeihin enkä jaksa tehä uusia simejä...

    Yay rakastan pohjapiirroksia! XD Looks great! :p

    Aaaawww toi seinä on just täydellinen tonne! Ja toi lattia! Onks toi pelin omia? Tuntuu et pelissä on ihan helkkaristi kaikkia lattialautoja mut silti ei meinaa löytää sitä täydellistä :o

    Tuo puu-uuni on ihan hauska jos haluu vaihtelua ainasille salaateille ja vohveleille (leipääää♥ ja pizzzaaaa) mut ois ollu kivempi jos se ois ollu vähän monimutkasempi. Nyt siinä on vaan kaikki saatavilla, kirjat ois ollu kivoja. Ja enemmän moodletteja.
    Ja Diesel-kamasetissä tulee älyttömän kivoja vaatteita! ♥

    Tollanen... perustuksen sisällä oleva huone on tosi kiva mut ainoo mikä siinä simssin kanssa kusee on se, ettei sims osaa suunnata valoja oikein x( Mut tuolla se ei kyllä näy niin pahasti ku joissain kohissa. Siks en ite käytä noita vaikka ne oiskii tosi kivoja, mut ku sims ja VALOT ja miun perfektionismi ei kestä XDDD

    Vessan väliseinä♥ (Miten tuntuu et ihastun ihan randomjuttuihin???)

    AMPPARI on hyväääääääääää!!! Niitähän on edelleen myynnissä, Pirkan valikoimassa! :p

    Talli on kans kiva, laattalattia ehkä vähän hassu koska heppatyttö olen (XD) ja talleissa on usein ollu esim. betonilattia :D Ja satulahuone on kiva lisä, niitä ei kyllä liian usein missään ole!

    Mikä siinä Erikassa ärsytti niin paljon? XD Kuulostaa jo sen verran äärimmäiseltä XDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Lattia ei oo pelin oma, ladattu pattern.
      Just noi valaistukset siinä muakin ärsyttää mut ei niin paljon et se kokonaan peittois mun rakkautta noihin eritasosiin huoneisiin :D

      Oioioi onko? Nyt on pakko mennä ettimään jostain ampparia!

      En mä tiiä, meni ihan totaalisesti hermot ku en löytäny sille enää vaatteita ja kaikki meni huonosti ja ärr XD

      Poista