lauantai 12. tammikuuta 2013

Luhtasaari - Sunset Valley goes white

Innostuin sitten rustailemaan jo talvijulkaisunkin samaan syssyyn!
Simsin talvi on vaan jotain niin kaunista. Kaikki ihanat lumiset maisemat... Ne saa jopa Sunset Valleynkin näyttämään niin uudelta ja erilaiselta! Tykkään tästä ihan hirveästi!











Mun mielestä EA on kyllä tehnyt tässä ihan älyttömän hyvää (ja tarkkaa!) työtä! Kaikki sellaiset pienet yksityiskohdat, esimerkiks pakasella huuruiset ikkunat ja jääpuikot katonreunuksissa, on tosi kiva lisä.

Jostain syystä oon myös aivan ihastunut siihen, miten simien hengitys huuruaa, kun ne on pakkasella ulkona. Juuri tällaiset pienenpienet lisät on kivoja, ja niitä EA on mahduttanut tähän lisäriin aika paljonkin! Me likes!


Enkä mä ole ainoa, jolla on syytä iloita; Taina onnistui kuin onnistuikin valloittamaan Connorin sydämen. Kaikki ne kesäiset rakkauskirjeet ja Jaredin kautta lähetetyt peace-tervehdykset... ne tosiaan tuottivat tulosta!
(Ja kuten kaikki kolmosen pelaajat ovat varmasti jossain vaiheessa huomanneet, niin rakkaus kukoistaa aina lopulta parhaiten vessassa.)

No sehän sopii...




edelleen, nää maisemat♥

Yksisarvinenkin tuli todistamaan rakastavaisten retkeä...

Mutta aivan äkkiarvaamatta Connor päättikin jättää Tainan luistelemaan ihan keskenään, koska kaksi simiä samassa paikassa oli sen mielestä aaaivan liikaa.
Taina ei suuremmin välittänyt Connorin mielenmuutoksesta vaan paineli siitä huolimatta jäälle.








Tuskin kukaan tulee väittämään, ettei tää muka olis ihanan näköstä!

 Yksisarvinen heitti taivaalle kauniin... valomöykyn? Tiedä sitten kertoakseen oman olinpaikkansa vai tulevan mestariluistelijan.




Työpäivän jälkeen Taina rentoutui talviriehassa. Sielläkin hän intoutui tekemään pari piruettia jäällä - ja sen jälkeen kaatui lumeen tehdäkseen keskelle puistoa syvempääkin syvemmän lumienkelin.






Ja pitihän tota suuuurta lumilautaramppiakin päästä kokeilemaan.








Riehasta kotiuduttuaan Taina intoutui vielä rakentamaan iglua ja lumiukkoa omalle takapihalle, ennen kuin oli viimein aika vetäytyä yöpuulle.


Sinä yönä pihassa hiippaili mitä kummallisin olio Tainan rakennelmia tarkastellen... Pelkäsin, että se hyökkäisi sisään ja veisi Tainan mukanaan!

Mutta sitten se alkoi hytistä kylmyyttään ja pelko vaihtui sääliin. :D


Taina lumisotasilla pomonsa Holly Alton, pitsakuskin ja Claire Ursinen lapsen kanssa.

 Taina tosin valitsi työnsä kannalta väärän puolen ja pommitti Hollya sarjatulella kunnes tämä kellahti kumoon...


Mutta Taina ei vieläkään tajunnut, että ylennys saattaisi tämän johdosta olla vaakalaudalla.


Mutta Hollya ei näyttänyt haittaavan, sillä lumisodan jälkeen se halusi välttämättä luistella Tainan kanssa käsikädessä.

Ja ihan hyvinhän se meni - vähän aikaa, kunnes Holly horjahti ja kaatoi kummatkin kumoon.

Tämän naisen luistelussa tosiaan on vielä vähän parantamisen varaa.

Vähän tämän jälkeen selvisi, että Taina oli raskaana Connorille. Valitettavasti sillä hetkellä, kun Taina oli soittamassa Connorille ja pyytämässä tätä kylään kertoakseen hyvät uutiset, selvisi, että Connor oli aloittanut seurustelun Madison VanWatsonin kanssa. Siihen loppui se talviromanssi.

Raskauden vuoksi en ole ottanut lopputalvesta kuin kaksi kuvaa - Taina sai nimittäin raskautensa ajaksi ei-niin-kuvauksellisen väriä noin viiden sekunnin välein vaihtavan ihon:


Sen verran talvesta (jota tosin oli tässä vaiheessa enää muutama päivä jäljellä), että lumihiutalepäivänä Taina kutsuttiin nyyttikesteihin, joiden pukukoodina oli uima-asu, ja sinne hän ison vatsansa kanssa myös meni. Muuten tuleva äiti pysytteli oikuttelevan ihonsa kanssa lähinnä kotioloissa Connorin uskottomuutta kiroten.

Joten kevättä ja lapsen syntymää siis odotellessa!

2 kommenttia

  1. Ihana lumikuvia! Mun mielestä talvi on paras vuodenaika simssissä:) Ja syksy tulee toisena:)

    Ne pienet yksityiskohdat ovat jotain aivan upeita! Lumihiutaleet, jääpuikot, ikkuinoiden "jäätyminen", hengityksen höyryäminen... talvi on ihana!

    Noi avaruusoliot on välillä aika pelottavia D: Mutta sillee söpöjä ku ne sen ihme laitteen kanssa tutkii lumiukkoja ja postilaatikoita:D

    Tainalla on kyllä mielenkiintoinen raskaus... Ja voi Connor minkä teitkään:( Kauhean ilkeää:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään hirveästi simsin talvesta, lumiset maisemat ja kaikki on niin ihania! :)
      Ja ne avaruusoliot... ensimmäisen kerran kun se tuli (mikä oli just tää kun se tuli Tainalle) pelästyin, koska en tiennyt mitä kaikkea kamalaa se voi tehdä. :D Mut nyt kun tietää ne niin onhan ne silleen ihan sulosiakin :)

      Sen jälkeen muuten kun Connor oli alkanut seurustelemaan toisen kanssa ja Taina oli jättänyt sen, niin Taina sai postissa Connorilta "vihakirjeen", jossa oli piirros Tainasta hirttopuussa tms... En muista tarkkaan. Yllätyin kyllä, en tiennyt että sellaisiakin voi tulla! :D Tainalla oli tosin enemmän syytä lähettää sellaisia kuin Connorilla, joka oli itse pettänyt... :D

      -banssu

      Poista