keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Muodonmuutos Luhtasaarilla

Hyvästelin ladatut. Jep, ihan niinkuin edellisessä postauksessa uhkailin.
Sen jälkeen meninkin sit kokeilemaan peliä Luhtasaarilla, mutta koska olin käyttänyt niihin ladattuja, niin näky oli nyt aika järkyttävä (niin järkyttävä etten edes kuvaa uskaltanut ottaa) ja kummankin tie johti peilin kautta lipastolle. Akseli ei muuttanut ulkomuotoaan kovinkaan paljoa, mutta Lenitan uudessa tyylissä oli, no, huomattava ero vanhaan. Osoitan nyt samalla teille (ja itelleni...), että simeistä saa kivannäköisiä ilman ladattujakin!
 Myönnän kyllä että saatoin innostua vähän liikaa kuvia ottaessa ja muokattaessa...
Mutta tässä työni hedelmiä!






















On ne söpöjä... :p

Tän jälkeen peli valitettavasti kaatu, mutta eihän siinä oikeastaan mitään menetetty, kun ehdin tallentaa molempien asut. En sit tiedä että onko mun pelillä nyt jotain pose playeria vastaan vai mitä... Oli miten oli, olipa ihanaa päästä pelaamaan Luhtasaarillakin pitkästä aikaa edes vähän ja saada sitä myötä tännekin taas kuvallinen postaus! :)
Ps. Oonko ainut jonka mielestä Lenita näyttää jotenkin erityisen pitkältä?

3 kommenttia

  1. Voi, haluun YEn että voin lähettää Lenitan ja Akselin kouluttautumaan! :p

    Mm, niin, ja jos jollain ei vieläkään leikannut, niin jätin peliini vaan poset, hackit ja korvaavat.

    -banssu

    VastaaPoista
  2. Pelin omat vaatteet ja tavarat on just parhautta! Näyttää kivemmalle jne. Itelläkin on jonkun verran ladattuja vaatteita, mutta käytän niitä melko harvoin:P Mutta hei, kivalle näyttää täytyy lukea tätä blogia vähän enemmänkin:) En huomannutkaan että pidät simsblogia Flynnien lisäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kommentista ja kiva että löysit tänne! :p
      Mustakin alkaa tuntua siltä, että nuo pelin omat luomukset tekee simsistä jotenkin enemmän... simsin. Toivottavasti vuosien kokemus ladatuista ei ala koputteleen takaraivossa ja pistä mua lataileen taas. :D

      -banssu

      Poista