torstai 1. lokakuuta 2015

Huonoja uutisia

Tällä kertaa tauolle on oikea syy, ja tässä se nyt tulee.
Mun tietokone ei toimi enää ollenkaan - enkä nyt tarkoita vain simsiä, vaan ylipäätään. Oon yrittänyt kikkailla vaikka mitä, mutta mikään ei auta. Se on melkeinpä hyödytön tätä nykyä. Ei se toiminut edes sen vertaa, että olisin voinut kirjoittaa sillä tämän postauksen.

Kun lähden mitä todennäköisimmin lähiviikkoina tai -kuukausina ostamaan uutta konetta, mun on pakko lähteä hakemaan ensisijaisesti sellaista, jolla on hyvä tehdä kouluhommia. Se valitettavasti tarkoittaa yleensä sitä, että se on kevyt kannettava eikä mikään pelikone. Eikä mulla suoraan sanottuna olisi varmaan pitkään aikaan rahaakaan sellaiseen koneeseen, joka pyörittäisi simsiä.

Osaatte varmaan itsekin yhdistää pisteet. Ei konetta, ei simsiä. Ei simsiä, ei blogia.

Mä en ole pelannut pitkään aikaan juuri yhtään - silloinkaan, kun mun tietokone vielä toimi. Mun elämä on kyllä kiireistä, vaikkei simsbloggaamista otettaisikaan lukuun, ja tähän kaikkeen se on oikeasti ollut aika vaikea mahduttaa. Multa ei oo tullut postausta pitkään aikaan, ja silloinkin, kun on tullut, niin seuraavalla on kestänyt taas vähintään yhtä pitkä aika ilmestyä. Ei tää blogi oo ollut kovinkaan eloisa pitkään aikaan, mut kyllä mua silti harmittaa. Nyt se harrastus, jonka parista oon saanut monia ihania tuttavuuksia ja joka on antanut mulle muutenkin tosi paljon ja ollut osa mun elämää pitkään, täytyy lopettaa lopullisesti.

Haluan vielä kiittää teitä kaikkia lukijoita niin paljon - en ymmärrä, miten teitä voikin olla siellä tuollaisia määriä. Lukemassa mun juttuja. Ootte ollu jokaikinen mulle tosi tärkeitä, oon niin onnellinen jokaisesta kommentista jonka oon saanut ja jokaisesta hymystä, jonka oon mahdollisesti tuonut teidän huulille. KIITOS! Ootte kultaa! 


3 kommenttia

 1. Harmittaahan tää, mutta ihana lopetus kaikelle. Pakko vaan sanoa että KIITOS❤️

  VastaaPoista
 2. Älä missään nimessä kuitenkaan blogias poista :) Mie en ainakaan oo lukenu piiiiiitkään aikaan mitään, missään blogissa.
  Ja kunhan valmistut ja näin päin pois ni voithan joskus hamassa tulevaisuudessa ostaa sen kunnon pelikoneen ja palata takas Simssin ääreen ;)

  Kiitän minäkin näistä... vuosista? Itelläkii on jopa pari viimestä vuotta ollu todella hiljasta ja nyt ku ois taas intoa pelata, ei pelillä olekaan intoa toimia. Pitää itekii kasata uus kone/vanhaan uusia osia mut se ei tuu kuuloonkaan ainakaan seuraavan vuoden sisällä, koska opiskelijana hyvä jos ruokaan on rahaa. Joten, tiedän tunteen! Sims on hirvee ja silti koukuttava...

  VastaaPoista
 3. Voi eiii :( löysin pari kk sitten sun blogin ja oon aina ehtiessäni lukenut tätä, tänään pääsin sitten tähän. Kiitos silti siitä että olet koskaan kirjoittanut tätä, mulla on ollut tosi hauskaa lukiessani!

  VastaaPoista