sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Luhtasaari - Akseli sydän Lenita

Mmmm jeejee, sain viimein Yliopistoelämän, so happyy!
Menin myös viimesillä rahoillani ennakkotilaamaan verkkokauppa.comista ton Paratiisisaaren limited editionin. Ensimmäinen kertahan tää on ennakkotilatessa, yleensä oon saanu nuo lisärit aina silleen vähän jälkijunassa. :p
Vielä mää en saanu ketään lähetettyä yliopistoon, koska vaikka kaatuilu onkin vähentynyt niin silti se jaksaa jonkin verran vaivata, ja lisäks on vaan niin kiire ettei ehi pelata. :x Jaksaiskin odottaa kesää... ;__;
Mutta vähän oon saanu pelailtua edellä mainituista huolimatta, menkää ja katsokaa. c:




 Lenita se kiirehti heti tekemään pääsykoetta stipendin toivossa. Ei se kyllä mistään mitään stipendejä saanut, eikä edes yliopiston iloinen maskotti jaksanut kauaa sitä katsella vaan jätti Lenitan yksin väkertelemään kokeensa pariin.

Illalla Akseli ja Lenita lähtivät siihen samaan puistoon, jossa Akseli aikoinaan kosi Lenitaa. Tällä kertaa suunnitelmissa oli mennä vielä askeleen pidemmälle.

 Akseli ja Lenita päättivät karata naimisiin kaikessa hiljaisuudessa - edes Akselin äitiä tai tämän noin tuhat vuotta nuorempaa aviopuolisoa ei oltu kutsuttu. Ehkä se oli hyvä ottaen huomioon sen, että Lenita ja Taina suurinpiirtein vihasivat toisiaan.




Akseli ja Lenita vaihtoivat sormuksia tähtitaivaan alla...

...mutta sitähän ei ah-niin-ihana sims voinut hyväksyä. Oliskin yllättävää.

 Toisella yrityksellä päädyin naittamaan Akselin ja Lenitan tässä pienessä kappelissa, jonka löysin Starlight Shoresin hautuumaalta. Vaikka se saattoikin olla tarkoitettu hautajaisten pitämiseen, niin se näytti tarpeeksi romanttiselta kelvatakseen myös Akselin ja Lenitan pikkuhäille.






part 2. Tällä kertaa jopa onnistuin saamaan ne naimisiin asti. c:







Koska Yliopisto ja ihanat uudet toiminnot! :3

Ja koska Lenitan ultrasöpöt ilmeet...

Nyt saatte jäädä ihastelemaan tätä Luhtasaarien toisen sukupolven suloista avioparia. Ens postauksessa pääsen varmaan jo hehkuttamaan teille enemmän sitä Yliopistoa, can't wait! c:

4 kommenttia

  1. Lenita on kyllä suloinen sim:) Ja Akseli ja Lenita ovat hirmusuloisia yhdessä! Varmasti söppänöitä lapsia luvassa;) Jos luvassa! Ja sims osaa kyllä lakata toimimasta juuti oikeissa väleissä</3 kuten kamalan talonrakennusurakan tai merkittävien tapahtumien jälkeen... Toivottavasti nelonen ois joku bugiton ihana peli!(saa toivoa coopa..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos kommentista! :3
      Sims osaa kyllä olla ihana </3 Toivottavasti tosiaan päästäis joskus sinne kolmanteenkin sukupolveen, eilenkin yritin vähän pelata eteenpäin mutta ei oikein ottanut toimiakseen... :c

      -banssu

      Poista
  2. Lenita ja Akseli on niin söpöjä <3 !!

    Ps. Sun blogissa on sit tää juttu kun yrittää laittaa kommenttia niin pitää laittaa se kirjainvahvistus, sen sais asetuksista pois :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos, ja niinhän ne on! :D
      Ai, en ookaan huomannut kun se ei mulla itelläni tuu kun näillä bloggerin tunnuksilla vastailen. Pitääpä korjata asia, kiitoksia huomautuksesta!

      -banssu

      Poista