lauantai 18. toukokuuta 2013

Luhtasaari - Yliopistolla, part 1

Takana on nyt ajanjakso, jonka aikana en saanut pelattua simsiä ollenkaan. Ihan tosissaan kaatui heti kun vaan ehti käynnistyä.
Mutta kuten sanottu, se on nyt takana päin! Tai en tiedä kuinka kauan, mutta ainakin tänään pelatessani sims toimi yhtäkkiä oikeasti melko hyvin! Oon ihan pilvilinnoissa ja tietysti heti päivittelemässä blogiani, kuinkas muutenkaan. :3
Anyways, jos suinkin ehditte niin ennen kuin alatte lukemaan tsekatkaa nämä kaksi Yliopistoelämän traileria. En tiedä jos kaikki on jo nähneet nuo, itse en tiedä miksi löysin ne vasta nyt, mutta go ahead. Kurkatkaa.
1 ja 2

University, here we come!
Btw tykkään kamalasti tosta matkalaukusta minkä simit ottaa mukaansa lähtiessään yliopistoon, miksei nuo kuulu maailmanmatkaajaankin!



Vähillä rahoillaan Lenita ja Akseli pääsivät muuttamaan näinkin söpöön vuokrakämppään ihan keskustan tuntumaan. Noiden opiskelija-asuntojen vuokrat onkin todella alhaisia - ainakin osan niistä - mikä on tosi hyvä juttu, sillä jotenkin en halunnut muuttaa näitä kahta asuntolaankaan.

Akselin, joka tuli yliopistoon opiskelemaan teknologiaa, työväline on jonkinlainen pääkopan tutkimislaite...

...kun taas liiketoiminnan opiskelijamme Lenita kantaa mukanaan tällaista salkkua.

Avioparin kuhertelua uuden opiskelijakämpän pihalla ennen kaupunkiin tutustumista.

Valitettavasti tuo uus asunto ei ollutkaan sisältä yhtä suloinen kuin ulkoa, eikä lukukausimaksujen jälkeen käteen jääneellä muutamalla sadalla simoleonilla saataisi sitä yhtään kodikkaammaksikaan.



Akseli halusi tietysti miellyttää vaimoaan - niin halvalla kuin mahdollista - ja lähti etsimään hätävarakalusteita taideopin koulurakennuksesta. Kirjahyllyn se sieltä löysi, vaikka mua kyllä vähän jäikin mietityttämään, kuinka kovassa hädässä voi olla jos se tarvittava kaluste tosissaan on kirjahylly...



Onneks Lenita kuitenkin keksi jotain viisaampaa ja meni pyytämään koululta vähän rahallista avustusta. On se muuten hienoa, miten Lenita on jo nyt noin menestynyt, kun on hädin tuskin ehtinyt muuttaa kaupunkiin. :D

Uudelleensisustamiseen ne kaikki rahat sitten menikin, mutta lopputulos oli ainakin omasta mielestä aika kiva. Pyydän syvästi anteeksi seuraavien kuvien pimeyttä, joku tampio (...) oli jo ehtinyt sammuttaa kaikkialta talosta valot enkä edes tajunnut sytyttää niitä... Yritin kuitenkin muokata kuvia vähän valoisemmiksi sitten jälkikäteen, toivottavasti näätte niistä edes jotain!




Olohuone ja ruokailutila. Huomatkaa Akselin bongaama kirjahylly olohuoneen nurkassa. :D



Uutta mikroa ja jääkaapin ja hellan vaihdosta lukuunottamatta keittiö on samanlainen kuin ennenkin. Lisäks jaksoin pitkästä aikaa ostaa jopa pyykinpesukoneen. Suurilla perheillä pelatessa pyykkääminen on mahdottoman rasittavaa, kun pyykkiä kertyy niin paljon. Muuten kyllä tykkään pyykinpesusta, ja nyt kun talouteen kuuluu vain Lenita ja Akseli, se jaksaa vielä olla hauskaa.

Kylpyhuonekin on sama vanha, mitä nyt sinnekin lisäsin pyykkikorin.


Makuuhuoneessa on kaappisänky, joka muistuttaa kivasti asuntolamaisuudesta.

Yöpöydän uusi lamppu - alkuperäinen on nähtävissä aiemmissa kuvissa, koska olin unohtaa muokata sen ruman perhoskuosin pois.

Pariskunnan pieneen asuntoon ei mahtunut kuivausrumpua, mutta ulkoa löytyy sen sijaan pyykkinaru. Saa tosin nähdä, miten märkien pyykkien käy talven pakkasilla...

Ja näin asuntoesittelyn päätteeksi, katsokaa mitä mä löysin! How handy.





Ylioppilaskuntatalolla järjestetään lukuvuoden alussa perehdytys, johon osallistuminen on pakollista. Ylioppilaskuntatalon alakerrassa on suuren aulan lisäksi tietokoneluokka, tieteistutkimusten luokka ja luentosali.




Yläkerrasta löytyy vessojen ja ruokalan lisäksi ajanvietettä luennoilla ahkeroineille oppilaille.




Ylioppilaskuntatalon perehdytyksessä tutustutaan oman kurssin sisältöön ja muihin oppilaisiin.

Myös yliopiston maskotti on paikalla perehdytyksessä. Tämä laamaherra on kyllä selvästi eri tyyppi kuin se, joka kotopuolessa kolkutteli Luhtasaarien ovella.

Maskotin läsnäollessa sim saa positiivisen moodletin.

Tältä pöydältä saa ottaa mukaansa yliopiston ilmaisesineitä, niin kuin frisbeen, footbagin tai julisteen.


Lisäks sen ääressä voi tarkastella tietoja valitsemastaan kurssista ja jutella professorin kanssa.

Yliopistoon voi ilmoittautua kaikki aina nuoresta aikuisesta vanhukseen saakka - tosin tämä herra on kuitenkin vain töissä ylioppilaskuntatalon kahviossa.


Kahviosta saa ostaa halpoja välipaloja ja monenlaisia juomia.



Lenita ja Akseli viettivät uusista tuttavuuksista huolimatta aikaa myös keskenään.



Yllätyksenä pingiksen pelaaminen on ihan oikea taito.

Näitä ei hideheadlineeffects valitettavasti peitä, eikä ne mene pois pausella pidettäessä niinkuin esimerkiks se toiveen toteuttamisesta pään päälle tuleva aarrearkku menee. Mrh.

Awkwardness at the restroom.

 Akseli tilas kahviosta nälkäänsä donitsin.

Lenita meni heti kohta perässä. Tää tilas rinkelin.


Raskaan päivän (ja yhteisen suihkun) jälkeen on hyvä nukahtaa puolisonsa kainaloon.

Aamulla Lenita tarkasti sään televisiosta - tietysti alusvaatteisillaan niinkuin hieno nainen ikään. Kesää olis vielä muutama päivä jäljellä, mutta vaan yhdelle niistä luvattiin aurinkoa.

 Akseli heräs syömään mikropitsaa aamiaiseks...

Ja Lenitan valinta oli currywurst. Vois se kyllä ihan tosissaan joskus harkita sitä pukeutumista.

Uudet mikroruoat (+tietysti vanha tuttu mikroateria).




Akseli pyykkää. c:
Pistin muuten tuohon pesukoneen yläpuolelle Akselin repusta löytämäni hassuttelukuvasarjan Akselista ja Lenitasta, joka on joskus kuvattu jossain riehan valokuvauskopissa.

Ja kun päästiin tähän turhien tietojen makuun niin pistin kanssa makuuhuoneeseen tuon kuvan minkä Akseli ja Lenita otti hääpäivänään. Jostain syystä nuo romanttiset yhteiskuvat näyttääkin sit jälkeenpäin aina siltä että ne söis puolet toistensa kasvoista vaikka ne olis kuvaushetkellä aivan normaalissa tilassa.

Kyllä tuo ympäristöystävällinen (or whatever) osaa olla ärsyttävä piirre! Joka kerta kun vaikka ajavat yksin autolla tai tekevät oikeestaan mitään muutakaan niin kauhee valitus luonnon tuhlaamisesta. Mutta ainakin Akseli saa sitten vastapainoks positiivisen moodletin siitä kun ripustaa pyykit narulle kuivumaan eikä pistä kuivausrumpuun.

 Heitettyään pyykit kuivumaan Akseli alkoi puuhastelemaan jakoavaimen kanssa ympäri taloa, koska selvitin, että se kohentaa sen oppimissuoritusta...

 Lenita kävi pistämässä sängyn kiinni...


...ja istu sitten siihen lattialle datailemaan upouudella kannettavallaan.

Hetken aikaa se jaksoi tietokoneellaan jotain kikkailla ennen kuin hyppäsi jo pyörän selkään ja lähti tutkimaan kaupunkia - sen ensimmäinen oppitunti alkais nimittäin vasta neljältä.

EA, you've got to be kidding me... Ensin laamamaskotit tanssimassa Gangnam Styleä ja nyt sitten törmäsin näin ihanaan nimeen seuraillessani Lenitaa ulkona. En kestä♥

Lenitan etsiessä elämää kaupungilta Akseli heitti yliopistolta saadun repun selkäänsä ja lähti suorittamaan ensimmäisiä luentojaan. Ainut mikä nuissa repuissa on vikana on se, että niitä ei saa ollenkaan kunnolla selkään vaan nuo roikottaa sitä aina vaan toisella olkapäällä.




 Lenita päätti kokeilla keilailua ensimmäisen kerran elämässään...



En todellakaan tiedä miten se ei kumahtanut tästä asennosta vatsalleen, mutta jotenkin se kuitenkin pääs pystyyn. :D



 Ensimmäinen yritys ei tainnut sujua kovin hyvin.

 Toisella kerralla tulos oli sama...

...mutta Lenita näytti jo paljon tyytyväisemmältä. :D

Lenita senkuin naureskeli tytölle, joka kaatui rähmälleen viereisellä radalla, vaikka se heitti silti paljon paremmin kuin Lenita itte. :D

Kummallakin tytöllä kunnon voitontanssi päällä ja Lenita sen kuin mietiskelee, miksi keilapallo on niin painava.

Lenita keilasi vielä kerran suoraan kouruun ja sieppasi sitten reppunsa (jonka sekin sai yliopiston lahjoituksena). Ja sitten kohti ensimmäistä oppituntia!

Eipä sitä vieläkään päästy edes kunnolla opiskeluun sisään... Mutta en mä muuta voi sanoa kun että YE on ihan mahtava lisäri! :D Tykkään ihan hirmusesti, odotan jo innolla että pääsen pelailemaan lisää ja rustailemaan seuraavaa postausta. :p

7 kommenttia

  1. Kiva postaus ja hieno blogi :)

    simsutus.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Danke schön! Käynpäs kans kurkkimassa sun blogiis. c:

    -banssu

    VastaaPoista
  3. Menee ehkä vähän ohi aiheen, mutta miten saat screenshotteja noista esim. ilmoituksista? C:tä painamallahan niitä ei näy ja print screenillä tulee aika tummaa jälkeä + sitten pitäisi aina olla liittämässä kuvia johonkin painttiin välissä, kun niitä voi olla vain yksi kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelaan macilla ja sen print screenillä nappailen. Niin ja picasalla saa nopeesti ja helposti vähän valosemmaks + rajattua kuvaa yms perussettiä. :)

      -banssu

      Poista
  4. Hiihii kiva kun olet saanut pelailtua vihdoin! Ja parin yliopistoelämä näytti mukavalta:) Gangnam style on kyllä sitten saatu tungettua joka paikkaan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niin, Vihervaaroilla huimat 2 uutta osaa!

      Poista
    2. Kiitos niin kommentista kuin ilmoituksestakin! :p

      -banssu

      Poista