sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kaikkea pientä

Andyn (kts) kauniit kasvot kuvassa alla heijastavat aika hyvin mun tänhetkistä suhtautumista simsiin...


Ei toimi niin ei toimi. Mutta mrr. Haluan pelaamaan - Luhtasaarilla, Auringonkukilla, Flynneillä... Ja juuri silloin, kun peli-into on kaikista korkeimillaan, niin peli jaksaa lagata ja bugata ja sekoilla ja hirvittää mua kaikilla muillakin tavoilla. Pistän tähän nyt kuitenkin muutaman kuvan, jotka oon ottanut ennen tätä mun pääkopan pelin sekoittanutta hirmumyrskyä.



Auringonkukat

 Prinssi-Lauri :>

 Prinssi-Lauri rullaluistelemassa...

 Riehassa törmättiin tuttuihinkin. Olisko tämä nyt sitten - hmm - olisko se Tero. Ei vaan Ari. Vai sittenkin Tomi? Ari tai Tero varmaan.

 Enolta onnistuu pallon potkiminen ainakin tyhjään maaliin.

Luhtasaaret

 ...Lenita.


Kun Taina palasi lomamatkaltaan suuren rakkautensa Jean-Lucin kanssa, oli aika pakata Tahma ja Hessu takapenkille ja jättää talo Lenitan ja Akselin armoille.





Nuoremmassa sukupolvessa Lenita-vastaisen Tainan (ja tämän uuden, uppo-oudon aviomiehen joka olisi voinut ikänsä puolesta olla Akselin veli eikä isäpuoli) poismuuttoa juhlittiin romanttisissa merkeissä. Kunhan vaan peli suostuisi yhteistyöhön, niin päästäisiin tanssimaan tämän parin häitä...


Kosintaa taas juhlittiin omalla tavallaan, eli käyttämällä viimeiset rahat poreammeen ostamiseen.

Akselin tunnelmat seuraavana aamuna...

Mitä ikinä teetkin, Lenita, niin älä katso taaksesi.


Lenitaa alkoi moinen tuijotus ujostuttaa. (On oikeasti pakko vaihtaa toi luonteenpiirre, kunhan suinkin saan tarpeeksi onnellisuuspisteitä siihen palkintoon. Ujous iskee ihan kirjaimellisesti aina ja kaikkialla. Myös Tahman ja Hessun seurassa, ennen kuin ne muuttivat Tainan ja Jean Lucin mukana pois.)

Okei - ei kiva.



Kaikkea muuta

 Olenko ainut, jonka mielestä tää oli jotenkin söpöllä tavalla hauskaa? :>

 Pilkunviilaajana on pakko todeta että argh. Valokuva-automaatti. Yhdyssanat kunniaan...

 Aws!

 On se Villihevonen aika epäilyttävä.

Stay calm.

 Turvallinen äiti. Ja poikakin huomasi sen.

 Haluaisiko joku viisaampi persoona kertoa mulle, mitä tällä tarkoitetaan? :o

---

En oo muuten yhtään varma, ootteko mitenkään perillä mun tallennuksista tai siitä, mitkä täällä blogissa esiintyneistä talouksista vielä on ja mitkä ei.
Long story short (or as short as possible); sims päätti karsia pelitallennuksia puolestani, kun en ite siihen kyennyt. Se sekoitti kaikki muut tallennukset Flynnejä, Auringonkukkia ja Luhtasaaria lukuunottamatta ihan roskiskamaksi.
Eli tuntemanne Speedit, mikä-lie-heidän-nimensä-olikaan alienperheeni ja sen nimeltämainitsettoman naisen, jota käytin Superstaran testisiminäni ja jonka paritin Finnegan Sawyerin kanssa, olen kaikki joutunut valitettavasti poistamaan.
No, olen ihan tyytyväinen, että sain kuitenkin pelastettua nämä ns. tärkeimmät perheeni. Nyt kun vielä se sims toimis niin että vois päästä niillä vähän pelaamaankin...

4 kommenttia

  1. On tää sims kyllä jotain niin raivostuttavaa. Luulis et ne sais tehtyy sille ees jotain ku näitä ongelmia ei ole vaan 1/1000 pelaajasta vaan lähinnä 4/10 kärsii millon mistäkii, ellei jopa puolet. Mut ku ei ni ei -.-" Nyt ku Maxis on taas kuvioissa (♥) ni toivotaan et ne sais tätä ees vähän paremmin toimimaan. Mut empä tiiä liittyykö se tekniseen puoleen mitenkään, vai viekö se vaan osan EA:n voitoista...

    Tohon pelivinkkiin: voisko se olla se "vanha" juttu eli ne ns. lattiat? Tai siis ne korokkeet siellä perustuksissa.Muuten en kyllä osaa sanoa. Ellei toi sit oo jotain tän uusimman päivityksen mukana tuomaa, jos tota ei oo ennen sitä ollu. Se ainakii ois ihan mahollista :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä mitään.
      Mä en tiedä tosta maxisista paljon mitään (lieneekö siitä syystä etten oo mitään muuta simsiä kun kolmosta pelannut?) mutta kuulemani mukaan hoitanu hommansa ainakin paremmin kun EA (mikä ei aseta tavotetta kauhean korkeelle)!

      Ja niin.. Mielestäni toi kuva on pyöriny jossain kansioissa ties kuinka pitkään kun en oo sitä vaivautunu tätä ennen mihinkään laittamaan, eli ei se ainakaan uusimmasta päivityksestä ole. Eli mitä todennäköisimmin tarkoittavat sit kai just tuota keikkalattia-mitälie-koroketta. Jotenkin toi vinkki on kyllä silti oudosti muotoiltu, jos se sitten sitä meinaa.

      Kiitos kommentista! :>

      -banssu

      Poista
  2. miten oot päässy järvee uimaa ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuodenaikojen kanssa tulleessa päivityksessä tuli mahollisuus uida meressä. :)

      -banssu

      Poista