sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kolme hurraahuutoa bloggerille

Murinaa... Viisi tuntia oon kärsivällisesti odotellu mut c'moon, eikö se oo jo vähän liikaa? Blogger taas kenkkuilee eikä suostu ilmottamaan uudesta postauksesta.
Kävin kurkkimassa muidenkin blogeissa mutta niissäkin listauksissa oli uusin postaus otsikolla Tenho(kas) Kaataja >_< En tiedä huomaatteko uudet postaukset yleensä omien blogienne lukulistoista (ne joilla uusin postaus näkyy siinä listauksen yhteydessä) vai tosta bloggerin etusivulta mutta eipä sillä nyt oikeastaan ole väliäkään kun ilmotukset ei tule kumpaankaan...
Mutta jos tää blogger suostuisi edes sen verran yhteistyöhön että ilmoittelis teille tästä postauksesta niin vink vink, Ylispangarien uusin postaus löytyy alta.
Tai sitten tää postaus saa sen edellisenkin näkymään, sekin kelpaa. Ihan sama, toimis nyt vaan edes jotenkin ._.

E: Voi JEE ei se ilmottanu sitten tästäkään, ainakaan toistaseks. oaifjsoifaspfish en jaksa

E2: Puolen tunnin päästä se suvaitti tehdä ilmoituksen tälle postaukselle :) Mut hei muistakaa nyt sitten kurkata se aiempi Ylispangar-postaus tosta alta tai tuun vihaseks x(

8 kommenttia

  1. Ei kyllä näy ilmotusta edellisestä vieläkään. Ite katon ne aina Bloggerin etusivulta suoraan. Mut Depsuhan tais joskus paikantaa sen siihen et postauksessa oli yli 200 kuvaa? Ja olikos joskus jotain et jos kuvat oli yli 800px (leveitä) vaikka ne oliskii postaukseen itteensä pienennetty. Siulla kyl vissiin ne on yleensä ollu koneella pienennetty.
    Kannattaa siis kokeilla joku kerta laittaa vähän vähemmän kuvia (esim. 100, joka ei ole vähän myöskään :D) mikäli siulla enemmän niitä on.

    Ja sit se et seuraatko omaa blogias bloggerissa? (I kno XDDDDD) Ite tein joskus niin just et sais tietää ilmottaako se uusista postauksista vai ei, ja tuntu et sekii vaikuttas siihen et ilmotus tulee myöhässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraan just ton saman takia omaa blogiani, mutta ei se oo kyllä ennen siihen vaikuttanut :o Siitä tää kyllä saattaa johtua, että tuo postaus oli kamalan pitkä :D

      Poista
  2. Mulla on ollu tosiaanki tätä samaa niinku Aada sanoki. Sen jälkeen ei oo ollu ku aloin pienentää kuvani kokoon 650x390. Se ei myöskään vie bloggerin ilmaista kuvatilaa. Paskamaista, oikeesti tosi ärsyttävää x( Mut tästä tuli ilmotus, edeltävästä ei o.O

    Ite bloggerin kautta katon suoraan ellen oo laiska ja avaan vaan omanblogin ja sieltä laavaan onko kukaan postannu x) Mut nyt lukeen se postaus!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pienennän kuvat aina picasalla kuuteensataan kuvapisteeseen, että ei se ainakaan siitä koosta johdu :) Mutta (toistan nyt taas itseäni :D) luultavasti sit just siitä postauksen pituudesta :)

      Poista
  3. Hei banssu!
    Tarvitsen kipeästi apuasi. Sims 3 & Iltahuvit ovat tilauksessa, puuttuu enää sopiva kone (selvisi, ettei tää koneen köpperö pyöritä Simssii :c)
    Millainen kone sulla on?
    Mikä näytönohjain?
    Kuinka paljon koneesi maksoi ja toimiiko se hyvin?
    Tiedätkö mitään paikkaa, josta saisin halvan, pelaamiseen tarkoitetun tietokoneen (aivan sama, onko se pöytä- vai kannettava tietokone)?

    Kysyn muiltakin Simssailijoilta.
    Odotan kattavaa vastaustasi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, nyt tuli paha. Ihan rehellisesti sanoen en kyllä tiedä koneista oikein mitään :D Selaa viime vuoden elokuun postauksista "keskiyön pakolliset hehkutukset" tms ja sieltä löytyy linkki mun koneen tietoihin. Mutta oli kyllä kaikkea muuta kuin halpa D: Siitä huolimatta mun mielestä hinnan arvoinen, pyörii tosi hyvin.
      Muuta en oikein osaa sanoa, kannattaa tosissaan odottaa vähän parempaa vastausta joltain muulta koska mä en ihan handlaa tätä tekniikkapuolta :D

      Poista
    2. Plöö, sitä ei ole edes varastossa ;)
      Juu, katsoin sitä eilen, mutta mietin onko kone jo muuttunut :D

      Poista
    3. Sama se on yhä ja toivottavasti vielä pitkään tästä eteenpäinkin :D

      Poista