torstai 28. elokuuta 2014

Vastauspostaus

Moikka! Alla tulee viimein vastaukset teidän uteluihin c: Kiitän ihan jokaista tositosi paljon kaikista kysymyksistä, näihin oli tosi kiva vastata!
Suosittelen muillekin bloggaajille tällasen postauksen tekemistä jos vaan intoa riittää! :)
Ja sitten vielä muita juttuja. Ylläripylläri, oon viimein saanu simsin vähintäänkin pelattavaan kuntoon! Kyllä se vieläkin jonkin verran tökkii, mutta ei sen pelaaminen sentään enää silkkaa tuskaa ole :D Joten uutta postausta on luvassa kunhan aikaa tulis vähän paremmin sitä rustailla c:
Toisekseen, oon saanu kamalan innostuksen simsillä toteutetun oneshotin kirjoittamiseen ja ajattelin yrittää puuhailla semmostakin heti kun kiire joskus helpottaa! Jos helpottaa...
En uskalla kuitenkaan luvata vielä mitään, siltä varalta että siitä ei tulekaan yhtikäs mitään mitä uskaltaisin muiden luettavaksi jättää. Just wait for it!


1. Mistä lataat kaikkia noita ihania vaatteita?
Latailen tosi sekalaisesti useilta eri sivuilta, mutta esimerkiksi anubis tekee aivan törkeen hienoja vaatteita ja on ehdottomasti yksi lempisivuistani. Tässä linkki latauslistaani jos kiinnostaa enemmän c:

2. Pidätkö suklaasta? (Jos et, olet ALIEN)
En ole alien, tykkään tosi paljon suklaasta! Oon tällä hetkellä karkkilakossa ja se on ka-ma-laa, juurikin koska olen suklaahiiri </3

3. Mitä söit aamupalaksi?
Hmm, taisin syödä riisifrutin (♥__♥) :D En oo kauheesti aamupalaihmisiä, mut aina yritän jotain syödä, koska jos en söis mitään niin oisin varmaan jo pyörtyny kouluun :D

4. Onko sulla lemmikkiä?
Mulla on aivan ihana perhoskoira, suloinen otus ja ehdottomasti yksi parhaista ystävistäni vaikka se saakin mut kuulostamaan vähän lonerilta x) Tyttöseni on viisivuotias.

5. Mikä on lempikukkasi?
Hmm. En oo koskaan ollu hyvä lajitunnistuksessa joten en tiedä paljon mitään kukkia, jotain perus ruusua tai päivänkakkaraa lukuunottamatta :D Mutta sanottakoon vaikka sitten että tykkään liljoista, ne on tosi nättejä - tai lumpeenkukista! x) Mut jos nyt joku haluaisi ostaa mulle kukkia niin lumpeenkukat on aika epätodennäköinen vaihtoehto, joten tässä hypoteettisessa tilanteessa valintani olis liljat 8)

6. Jos saisit 500 euroa käteen, mitä tekisit niillä?
Ihan ensin haluaisin maksaa äitelle ja siskolleni yhteisen spa-päivän, se on se mitä oikeasti tahtoisin ensisijaisesti tehä jos olis rahaa! Sitten tietysti itelleni paaaljon hyviä kirjoja, ja loput haluaisin pistää säästöön tulevaa asuntoautoani varten :3
Karu totuus on kuitenkin se, että luultavasti joutuisin käyttämään lähestulkoon koko rahan koulukirjoihin D:

7. Juotko actimelia?
En juo. Joskus pienempänä yritin mut se oli muistaakseni pahaa :D

8. Kannattaako pihaparatiisi ostaa?
Joo, ainakin jos löytää halvalla! Mun mielestä siinä tulee tosi kivoja kalusteita etenkin niille, jotka oikeasti tykkää pihojen somistamisesta - ja osaa :D Lisäksi se sisältää ihan hirveän nättejä vaatteita sekä miehille että naisille c:

9. Paras asia simsissä?
Simsiä ei voi pelata läpi. Tykkään siitä, että siinä voi tehdä periaatteessa mitä vaan haluaa ja pelaamistapaa voi muutella tosi paljon, toisin kuin monissa muissa peleissä, joissa pitää läpäistä tasoja ja päästä johonkin tiettyyn pisteeseen. En tykkää action-peleistä, koska olen niin pelkuri, ja enkä kauhean vaikeista peleistä koska menetän kärsimättömänä hermoni. Sims ei vaadi erityistä aivotyöskentelyä joten se sopii hyvin laiskojen(kin) päivien iloksi :D

10. Kumpi on kivempaa, siminluonti vai talon rakentaminen?
Riippuu tosi paljon mielialasta, tykkään kummastakin hirveästi. Siminluonti on ehkä useammin se, johon tulee innostus tai inspiraatio, mutta toisaalta rakentaminenkin on niiiiin kivaa D: Mutta sanoisinko nyt sitten että siminluonti. Tai rakentaminen. Voinko valita molemmat? :D *epätoivoinen irvistys jota hymyksikin kutsutaan*

11. Aiotko ostaa The Sims 4 -pelin?
Luultavasti kyllä, koska tunnen itseni sen verran hyvin että tiedän, etten voi vastustaa kiusausta vaikka jotkut asiat ärsyttääkin. Ja se siminluontidemo oli ihana ;_;

12. Jos ostat nelosen, aiotko postailla siitä?
En tiedä vielä. Riippuu siitä, kuinka paljon innostun pelaamaan sitä ja onko siinä kunnollinen pelin kamera. Jos homma menisi frapsilla kuvaamiseksi niin voin sanoa ihan rehellisesti että en kyllä mitä luultavimmin jaksaisi alkaa siihen touhuun.

13. Paras TS3-lisäri ja -kamasetti?
Hui, mikä kysymys. Lisäreitähän on niiin monta! Ehkä se olisi Vuodenajat, siinä on niin runsaasti sisältöä ja olen yhä rakastunut niihin kaikkiin pieniin yksityiskohtiin, joita tässä lisärissä tuli tosi paljon. Unelmaduuni on toinen kestosuosikki kautta aikojen, en oo tosin vieläkään suurimpaa osaa niistä ammateista edes kunnolla pelannut :D
Kamaseteistä kiistämätön lempparini on Diesel, koska sen vaatteet ja kalusteet on kaikista huolellisimmin tehtyjä ja niitä tuli paljon c:

14. Voisitko joskus tehdä selfsimin itsestäsi?
Olen suunnitellut tätä jo pitkään, mutta en ole vielä kerennyt pistää sitä aluille! Siinä luultavasti tulisi kestämään kamalan pitkään, koska olen perfektionisti, mutta haluan ehdottomasti yrittää :3 Joten kyllä.

15. Lempivuodenaika? (Sims ja IRL)
Simsissä lempparivuodenaikani on varmaankin kesä, koska lumi tuppaa joskus hidastamaan peliä ja mua alkaa hermostuttaa kun syksy-talvi-keväällä ei voi tehdä kaikkea (esimerkiksi puutarhat menee horrokseen kamalan pitkäksi aikaa, murr >_<).
Oikeassa elämässä number one on syksy, koska oooh se tunnelma ja lämpöset vaatteet ja kuuma kaakao ja hiljalleen pimenevät illat ja RUSKA ♥

16. Kaunein/komein sun tekemä sim?
Jaiks. Tykkään eri simien ulkonäöistä eri tavalla! Ylispangarit on tosi kauniita mutta niistähän eivät muut kuin Ronja (ja jotkut puolisot) ole varsinaisesti omatekemiäni, loput on peliinsyntyneitä. Margot Stiles Fournier taas on enemmän suloinen kuin kaunis. Mutta sanotaanko vaikka sitten että komein omatekemä simini (josta löysin kunnollisen kuvan) on vanha kunnon Jules, ilman noita ensimmäisen kuvan kamalia kiiltäviä silmiä ainakin! Sehän on oikiasti pelin oma sim mutta kokenut täydellisen muodonmuutoksen, joten kai herra voidaan laskea "mun tekemäkseni" c:




17. Lempiväri?
Tykkään kaikista väreistä paitsi violetin sävyistä, mutta lempivärini on ehkä kirkas taivaansininen tai vadelmanpinkki :) Jajaja sellanen tipun keltanen on kanssa tosi kiva!

18. Ootko koittanut TS4-demoa? Jos oot, voisitko tehdä siinä tekemästäsi simistä jonkun minipostauksen?
Nyt täytyy kyllä kiittää vinkistä! Heti tän kysymyksen luettuani innostuin ja kävin lataamassa demon Originista, ja nyt tuolta alta löytyy jo postaustakin :3

19. Oletko kokonaan suomalainen?
Olen, vaikka oon kyllä kuullut monesta suusta että muistutan jollain tapaa vähän jotain eteläeurooppalaista :D Mun sukulaisia asuu kyllä ulkomailla mutta nekin on synnyiltään suomalaisia.

20. Montaako kieltä osaat puhua sujuvasti? Mitä kieliä?
En puhu oikeasti sujuvasti muuta kuin englantia ja suomea (hädin tuskin edes jälkimmäistä vaikka äidinkieleni onkin, näkisitte miten unohdan välillä ihan jokapäiväisiä sanoja kun yritän selittää jotain :D) mutta sen lisäksi sönkötän jonkin verran ruotsia ja ranskaa ja aloittelen tulevaisuudessa italian opiskelua :)

21. Elämässäsi kolme tärkeintä asiaa perustarpeiden lisäksi?
Hmm, nyt pitäis sitten ryhtyä syvälliseksi :D Ensimmäisenä tulee läheiset. Sen jälkeen eläimet, jotka on aina ollu mulle tosi tärkeitä, ja viimeisenä... Lukeminen&kirjoittaminen, jotka nyt sulautuu yhdeksi. Luultavasti nämä kolme asiaa, koska kaikki ne on auttanu mua selviämään hirveän monesta tilanteesta c:

22. Mikä on lempilifestyleblogisi?
En oikeastaan oo vakituisesti lukenut kamalasti lifestyleblogeja, ainakaan viimeaikoina. En tiedä haluaako siskoni mainosta omalle blogilleen täällä simsmaailmassa joten en uskalla linkittää sitä vaikka se mulle ykkössijalla onkin, mutta sen lisäks lueskelen Jennin blogia nimeltä Something Like Magic (:

23. Mikä on lempisimsblogisi?
Monet on todella, todella hyviä, mutta kestolempparini on depsun blogi, koska depistako tuntuu olevan ainoa joka jaksaa/ehtii oikeasti päivittää vakituisesti - ja tietysti postaukset on aina ihan mahtavia! Sitten on näitä muita ihania, kuten Vihreän timantin allaMy Crooked Imagination ja Pixelated life jnejne - en aio listata kaikkia, kysymys kun oli kuitenkin yksikössä ja innostuin nyt jo mainihtemaan muitakin kuin sen ykkösen, joten kurkkikaa vasemman reunan blogilistauksesta lisää :)

24. Oletko pelannut koskaan Sims 1 tai 2?
En ole, noihin aikoihin meillä oli vain applen tietokone eikä ykkönen tai kakkonen toiminut sillä. Mua harmittaa kamalasti, että en huomannut ajoissa sitä originin tarjousta, jossa ne kaupitteli TS2:sta ilmaiseksi. Olisin varmasti ladannut sen ihan kokeillakseni!

25. Lempielokuvasi, -sarjasi ja -kirjasi?
Yksi lempikirjoistani on ehdottomasti Isabel Abedin Lucian, mutta sitten on näitä muitakin niin kovin upeita lukukokemuksia, kuten Rosamund Luptonin Sisar, Jodi Picoultin Sisareni puolesta ja koko Nälkäpeli-trilogia (tosin em. kolmen kirjan sarjasta suosikkini oli se ihan eka kirja!).
Leffoista parhaimmistoa on Holiday, jotenkin oon jääny koukkuun siihen vaikka en tykkää niin Kate Winsletistä kuin Cameron Diazistakaan, mutta se on vaan jotenkin niin upeen rento elokuva ja tykkään sekä Milesistä että Grahamista niin paljon että se on pakko kattoa aina kun se suinkin tulee! After Earth oli myös hirmu hyvä 8) Varmasti on jotain muitakin tosi mahtavia mitä en vaan nyt saa mieleeni.
Hyviä sarjoja nyt vasta paljon onkin x) Supernatural, Kosto, Valehtelevat viettelijät, Ensisilmäyksellä, Charmed, Moderni perhe, Isän tyttö, Asunto 23, Kolme miestä ja tyttö, Lähiöunelmia, Life, Hawaii five-0... Ei noista voi parasta valita millään :D

26. Mitkä TS3-luonteenpiirteet omaisit?
Saankohan valita 5 vai niin monta kuin haluan? x) Muhun täsmäis vähintäänkin lukutoukka, hajamielinen, kömpelys, sitoutumiskammoinen, huumorintajuinen (really?), neuroottinen, ylitunteellinen, epäonninen, sosiaalisesti kömpelö, koiraihminen, pelkuri, perfektionisti jaaa rakastaa uimista :D
Jos noista pitäisi valita vain viisi niin se olisi jo vaikeampaa, mutta niihin kuuluisi ainakin koiraihminen, neuroottinen (tai vaihtoehtoisesti pelkuri) ja lukutoukka.

27. Onko harrastuksia? Jos ei, mitä olet harrastanut/haluaisit harrastaa?
En harrasta mitään "varsinaista harrastusta", koska oon aina kyllästyny kaikkeen/en oo ehtinyt käydä vakituisesti/joku muu typerä tekosyy. Oon harrastanu nuorempana (kuulostaa siltä että ny olisin yhtäkkiä kovinkin vanhaksi tullut :D) balettia, taitoluistelua, salibandya, pianoa, ratsastusta, ihan pienenä jotain jumppaa jaa onkohan vielä jotain muuta? Vielä joskus haluaisin uudelleen aloittaa ratsastamisen, mutta en tiedä riittäiskö aika ja intohimo (ja rahat, hepostelu on kuitenkin niin kallista touhua) koskaan :c

28. Kuinka paljon ehdit nukkua arkiyönä?
Riippuu tosi paljon illan kulusta ja siitä miten saan unen päästä kiinni. Yritän mennä petiin silleen että ehtisin maata siinä vähintään 8h (mikä sekään ei riitä mulle edes melkein, koska mun aivot vaatii toimiakseen ihan uskomattoman paljon lepoa), mutta nukahtamisessa kestää taas oma aikansa - ja toisinaan heräilen keskellä yötä - joten yöstä riippuen yleensä 6-8 tai ehkä joskus myöhempinä aamuina 9 tuntia.

29. Mikä puhelin sinulla on?
Hädin tuskin toimiva Samsung Galaxy S3 Mini, viimeisimmän joulun lahja.

30. Pystyisitkö pelaamaan ilman lisäosiasi?
En. Lisäreissä on tullut ihan kamalasti kaikkea uutta kivaa, ja jos yrittäisin pelata ilman niitä, jäisin kaipaamaan niin monia toimintoja ja luonteenpiirteitä jajajaja kaikkea!

31. Pystyisitkö pelaamaan ilman ladattuja?
Vastaus tähänkin kysymykseen on kieltävä :D Etenkään korvaavia, koska EA:n iho ja silmät ja kulmakarvat ja kaikki on vaan niin... kuraa.

32. Lempiruoka ja -juoma?
Pöh, rakastan ruokaa noin ylipäätään! :D Mut kanaa pippurikermassa ja riisin kanssa, omnom. Ja sitten uunilohi on vaan jotain taivaallista. Tai kanasalaatti! ♥____♥
Juoma on kivennäisvesi, ja jos nyt joku tietty pitäisi sanoa niin Bonaquan mansikka-kiivi on ainakin toooosi hyvää!

33. Lempiaineesi koulussa?
Englanti (: Sen kanssa melkein samalle tasolle pääsee ranska, ja kolmannella sijalla äikkä (joka varmaan yltäisi korkeammalle ilman sitä iänikuista esiintymistä ja omien juttujen ääneen lukemista x--c)

34. Mikä sinusta tulee "isona"?
Näillä näkymin toivottavasti AV-kääntäjä c:

35. Tykkäätkö muista peleistä kuin simsistä?
Pelaan Simcitya, joka vähän niin kuin menee siihen samaan kategoriaan, ja sitten wiillä joskus hakkaan marioita jnejne koska oon oikeasti pelkuri enkä uskalla pelata mitään sen rajumpaa :DDD

36. Lempisimisi?
Voi ei, näitä on varmasti niin monta mutta koska olen LAISKA enkä jaksa alkaa kaivelemaan arkistoja niin sanon että Margot! Se on jotenkin niin symppis, vaikken oo näillä vähään aikaan pelannutkaan :D


37. Sanotko ikinä "lol", "yolo" tai "swag"?


En tosissani koska äääääh, eiiii.... :D

38. Minne haluaisit matkustaa?
Vaikka minne! USA:han, Meksikoon, Uuteen-Seelantiin sekä tosi moniin Europpan maihin kuten Irlantiin, Isoon-Britanniaan, Ranskaan, Italiaan, Portugaliin, Belgiaan jnejne :D Mun haave on joskus saada ostettua asuntoauto jotta pääsisin kunnolla matkustamaan koko Euroopassa 8)

39. Mikä on "ei-niin-realistinen" unelmasi?
Mennä vaihtoon. Oon aina halunnu mutta en ikinä tule pääsemään koska, no niin. Ei kai minun tartte sitä teille selitellä :D Toinen, vielä vähän suurempi, on muuttaa ulkomaille, mutta en usko että pystyisin koskaan jättään niin paljon ihmisiä taakseni.

40. Tykkäätkö sillistä?
En sitten yhtään >__<

41. Minkä ikäinen on mielestäsi vanha?
En oikeastaan osaa sanoa mikä mun mielestä on se oikea vanhan raja, koska nuorena se tuntuu aina olevan juuri se kohta missä sä nyt elämässäsi olet ja kuitenkin joka kerta kun katot taakse tajuat, että oot ajatellu itestäs ihan liian suuria. Ehkä me ei koskaan tullakaan oikeasti vanhoiksi.

42. Ootko pitkä vai pätkä?
Nuorempana olin aina niitä luokan lyhyimpiä mutta nykyään koen olevani ihan keskiverron pituinen :D Kuitenkin, jos ikäryhmästäni koottaisiin jono ja se laitettaisiin puoliksi, jäisin varmaan sinne lyhyempään puoleen, mutta en kumpaankaan päähän vaan siinäkin sinne jonnekin keskivaiheille.
En btw yhtään tiedä kuinka pitkä olen senttimetreissä, edes arviolta. Kai mut joskus on mitattu mutta minkäs teet kun dementia iskee :D

43. Rumin/inhokkisimisi?
En voi sanoa että tämä herra olisi inhokkini, koska se on ilahduttanut mua ja lukijoitani niin monesti, mutta ruma ainakin XD Kyseessä on vanha kunnon Kaapo Ylispangar!



44. Inhokkiruoka?
Pelkkä ajatuskin marjapuurosta yököttää.

45. Luetko Iltalehteä?
Silloin tällöin netistä, mutta en vakituisesti. Kuitenkin suuremmalla todennäköisyydellä lueskelen Iltalehteä kuin Iltasanomia x)

46. Mistä nimimerkkisi tulee?
Ihan rehellisesti sanottuna en tiedä itsekään :D Se on vaan tullut jostain joskus kauan sitten ja jäänyt olemaan. Se ei tule banaanista, rakkaat ihmiset, älkää ehdottako sitä enää!

47. Onnenlukusi?
Mun onnenlukuni on ollu 16 niin pitkään kun muistan.

48. Oletko hyvä piirtämään?
En osaa piirtää, en sitten YHTÄÄN. Mikään muu aine ei oo saanut mua yhtä turhautuneeksi koulussa kuin kuvis, koska sen lisäksi, etten osaisi piirtää edes pientä pistettä (wut?), oon ihan kamalan itsekriittinen.

49. Katotko PewDiePieta?
En seuraa aktiivisesti, mutta oon joskus katellut sen videoita ja kyllä se on ihan hauska 8)

50. Oletko taikauskoinen?
Joissakin asioissa. Yliluonnollisten olioiden olemassaolon suhteen en juur hetkahda kumpaankaan suuntaan - en varsinaisesti elä uskossa, että niitä on, mutta en myöskään aio päättää että niitä ei ole ennen kuin se on mahdollista todistaa, mitä taas ei varsinaisesti voi tapahtua koska ihmiset ei voi tutkia maailman joka kolkkaa :D

51. Oletko herkkä?
Olen. Pillitän joka asiasta ja asiat koskettaa mua joskus vähän liikaa. Mut hey, en itkeny kattoessani Titanicia joten en kai ihan täysi itkupilli ole! 8D Ja nyt joku siellä sitten mutisee yksinään pimeessä huoneessa näyttönsä ääressä että banssuhan se vasta tunteeton on, Titanicin aikana ITKETÄÄN, duh. En tiä, minä en vaan itke leffoille. Niiskutin kyllä senkin edestä mutta väitin kaikille että mulla oli flunssa XD

52. Sisaruksia?
Mulla on isosisko, joka on mun elämäni tärkeimpiä ihmisiä :3♥

53. Lempihymiö?
c: tai 8D

54. Osaatko tehdä '♥' kopioimatta?
En, kopioin sen joka kerta jostain :DD Olenpa nolo

55. Ootko lukutoukka?
Ehdottomasti, lukeminen on rakkaus!

56. Lempibiisi ja miksi?
Mulla ei oikeestaan ole lempibiisiä, ja kuuntelen muutenkin tosi sekalaista musaa. :D

57. Tykkäätkö haleista?
Rakastan haleja, muiden mielestä varmaan jopa liikaa! 

58. Suosikkiladattusi?
Varmaankin S-Clubin ripset (klik!), koska inhoan sitä kun simeillä ei voi vaan olla kunnon ripsiä omasta takaa >-< Jos ootte katellu kuvia nelosesta tai kokeillu demoa niin olette varmaan huomanneet ne PALIKAT jotka naisilla on kiinni yläluomessa? Vielä triplasti pahemmat kuin kolmosessa! D:

59. Suosikkimod/-hack?
Nyt täytyy mennä lunttimaan mitä mulla edes on pelissä :D
Voisin sanoa jonkun nRaasin modeista, mutta kun sitten on kameramod. Kuvaussessioiden pelastaja, ja luulenpa että tällä kertaa se ansaitsee sen erityismaininnan koska sitä ilman en oikeasti voisi ottaa kuvia tästä typerästä pelistä!

60. Valmissim jonka kanssa voisit alkaa pelata pidempää sukua?
Huhhuh, en usko että jaksaisin pelata yhdelläkään valmissimillä kovin pitkälle, innostus lopahtaa jos en ole tehnyt simiä itse. Sama juttu valmiiden talojen kanssa, aina on rakennettava ite :D

61. Mistä keksit simeillesi nimet?
Mulla on sellanen ylipitkä nimilista, jota täydentelen aina kun keksin jonkun uuden nätin nimen/näen sellaisen vaikka jossain teeveessä ym. Sen lisäksi käytän joskus tätä nimigeneraattoria 8)

62. Suosikkisi on/oli parasta pelata?
Jaiks, nyt kyllä heitit pahan... Ylipäätään Ylispangarien suku on ollu lempparini, yhdelläkään toisella perheellä en ole jaksanut näin pitkälle! Yksittäistä simiä on niin kovin vaikea sanoa, koska ajan kuluessa, viimeistään siellä vanhuuden päivillä, kyllästyn simeihini poikkeuksetta.

63. Jos saisit valita yhden luomistasi simsperheistä, kenen luona voisit asua siminä ja olla banssun määräiltävänä? Ottaen huomioon, että tietäisit itsesi ajatukset ja suunnitelmat sinua koskien?
Voi kamala, en kyllä ikinä suostuisi banssun määräysvallan alle koska tiedän, mitä kaikkea kamalaa voin keksiä :DDDD No mutta. Ylispangarien tämänhetkinen kokoonpano on sellainen paikka, johon voisin kyllä muuttaa jos joku nyt pitäisi valita, koska saalistaisin jonkun noista pahaa-aavistamattomista poikaraukoista ♥____♥ *drooool*

64. Millainen henkilö on susta tyypillinen simsin pelaaja, tällain äkkisesti ajateltuna ja kärjistettynä esimerkkinä?
Äkkisesti :DDD Sulonen sana x) Tämä on todellakin kärjistetty muttamutta. Varmaan introvertti ainakin jollakin asteella, ja sellainen ihminen joka jaksaa kuluttaa koneen ääressä enemmän aikaa kerralla koska ei kukaan oikeasti pelaa simsiä silleen vähän kerrallaan (paitsi jos se kaatuu koko ajan, krhm). Luultavasti myös handlaa edes yksinkertaisempia apuja kaatuiluun tai bugimiseen, ellei jo valmiiksi niin ainakin sitten vähän aikaa simsiä pelattuaan :D Hmm, mitäs muuta. En tiedä, iskit vaikean :D

65. Jos vastaantulija ojentaisi sinulle viittäkymppiä sanoen, että hän ei tarvitse sitä, ottaisitko viisikymppisen vastaan ja miten toimisit?
Olen niin skeptinen että varmaankin vaan sivuuttaisin ja lähtisin meneen :D Se olis mun tuurillani kuitenkin väärennetty tai varastettu jostain ja sitten joutuisin ite ongelmiin.

66. Kampasimpukat vai katkaravut?
Ei kumpikaan >_< En tykkää merenelävistä. Syön ainoastaan kalaa, ja sitäkin vaan fileenä enkä esimerkiksi sellasta muikkua jolla on päät ja kaikki tallella :D


67. Kumpi oli ensin, muna vai kana?
Kana, koska jos munaa ei haudota, se ei kuoriudu vaan se tipudude kuolee :c Ja jos joku yrittää tulla kysymään, että mistä kana olisi tullut ilman sitä munaa, niin kerropa mulle, mistä ihmeestä se muna olisi sen suuremmalla todennäköisyydellä ilmaantunut paikalle ilman sitä kanaa? Hmph.

68. Minkä värinen oli Napoleonin valkoinen hevonen?
You say what now? Valkoinen kai o___O Tää on tietysti kompa, tyyliin sen hevosen nimitys on jostain syystä "valkoinen hevonen", mutta toisaalta voi olla juuri päinvastoin; saa tarkoituksella ihmiset kyseenalaistamaan sen helppouden.
Ehkä se oli sateenkaaren värinen. Koska fabulous.


69. Mikä on suosikkisi kaikista tekemistäsi taloista?
Tää on taas tosi vaikea kysymys, koska niin kuin simeihinikin, tuppaan rakentamiini taloihinkin aina lopulta kyllästymään, vaikka aluksi se tuntuu niiiiin ihanalta ja onnistuneelta luomukselta. Nyt tietysti tykkään viimeisimmästä talostani, eli Ylispangarien uusimmasta kodosta, koska en oo siellä vielä kauaa ehtinyt pelaamaan, mutta enpäs tiedä mitä vastaisin esimerkiksi parin kuukauden (tai edes viikon) päästä :D Yks kestosuosikeista on kuitenkin ollut tämä asunto, jossa en kyllä koskaan tullut pelanneeksi. Ainoa, mikä siinä harmittaa, on toi tyhjäksi jäänyt kodinhoitohuone kun inspis (ja rahat) loppu :D
Tässä vielä kerrostaloasunnon pohjat, jos joku ei jaksa mennä katsomaan linkin takaa:



70. Millaisia kenkiä käytät arkena?
Ihan tavallisia tennareita tai joskus pitkävartisia nahkaisia saapikkaita (en tarkoita korollisia).

71. Mikä asukokonaisuus simsissä vastaisi sellaisia vaatteita, joita pidät vapaa-ajalla?
En oo ihan varma mitä tarkoitat, kun sanot vapaa-ajalla, mut jos nyt vaan sivuutan sen faktan ja tökkään tähän pari kuvaa sellasista asuista, joita ite voisin pitää x) Sellasten vaatteiden etsiminen tuolta simsin kätköistä oli muuten yllättävän vaikeaa! :D Valitsin tarkoituksella keskenään erilaiset asut, koska tykkään tosi monimuotoisesti erilaisista vaatteista. Tai u know :D




72. Jos saisit olla kuka tahansa simeistäsi, kuka olisit?
Joku, jolle olen ollut mahdollisimman kiltti, vaan onko sellaista simiä mun pelissä nähtykään? Mietin ensin että Toni Ylispangar tais olla sellanen, jonka pään menoksi en kauheasti mitään kamalaa keksinyt, mutta kävihän se ainakin kihloissa teininä ja muuta kivaa...
Ehkäpä olisin Savannah! Jos saisin olla ihmissusi, niin miten voisinkaan kieltäytyä? x) Viihtyisin siinä perheessä muutenkin :D♥ Veljensä Serge olis sit varmaan mun second choice.




73. Jos saisit tavata kenet tahansa simeistäsi, kenet tapaisit?
Jaaa! Vastaus taitaa tällä(kin) kertaa olla joku Ylispangarien pojista, tiedätte kai kaikki jo miksi. :D Ehkä heistä neljästä Luca ♥__♥ Tai Leo. Äää..!

74. Surkein simsin animaatio, entä paras?
Näin nopeesti ajateltuna surkein mieleen pälkähtävistä animaatioista on varmaankin se chilijuttu, mikä tulee tulisen ruoan syömisestä, koska EA ei vaan voi osata ja se bugittaa joka kerta. Ehdotonta suosikkia en voi nimetä millään, mutta yksi parhaista on se taivutussuudelma, joka tuli tulevaisuuden mukana ♥

75. Mitä esinettä/kuviota käytät kaikissa taloissasi?
Patterneista en osaa kyllä sanoa yhtään (jotain ihania ladattuja puukuoseja lukuunottamatta), mutta esineitä mulla on näyttää parit c:

Yksi juttu, joka löytyy varmaan ainakin lähes jokaisesta talosta, on nämä eteisen kamppeet, eli toi takkirekki, kenkäteline ja sateenvarjopidike. Eteisen kamoja on pelissä valmiiksi tosi huonosti enkä oo oikeastaan mitään kovin hyvälaatuisia löytänyt ladattavinakaan vielä tähän päivään mennessä, joten nää samat kamat on käytössä tosi paljon. Etenkin tota sateenvarjotonkkatsydeemiä halajaisin ihan joka kämppään!

Toinen pakkomielle on tässä kuvassa näkyvät verhot. Ihan mun lemppariverhot simsissä ja lähestulkoon joka rakennelmaan kuuluva sisustuselementti! :D Ne on ladattu täältä, ja ovat automaattisesti avautuvat ja sulkeutuvat c:

76. Meikkaatko? Jos, niin miten?
Käytän meikkivoidetta + puuteria ja silmissä ripsiväriä. Kulmat taltutan kulmageelillä, koska mun kulmakarvat on muuten tosi... vallattomat.

77. Jos peliisi syntyisi sim, joka olisi täydellinen kopio sinusta, mikä olisi suunnitelmasi sen elämän varalle? Perijä, sisäoppilaitos..?
Ooh, kiehtova ajatus x) Lähettäisin varmaan itseni johonkin sisäoppilaitokseen :D Aikuisena hankkisin itelleni hyvän työn ja sulosen koiran (ja jonkun hölmön miehen jonka kanssa voitais yhdessä matkustella!) ja pistäisin asumaan johonkin rauhalliseen kaupunkiin, mutta perijää musta ei tulis. :D

78. Lempiladattusi TSR:stä?
Ne on taas ne pari kysymystä sitten mainitut superkätsyt verhot! :3 Taaai vinokatto, koska sillä on niin helppoa luoda sellasta kotoista tunnelmaa.

79. Jos saisit ulkonäöllisesti olla jonkun LC Flynnin hahmon realistinen kopio, keneltä näyttäisit?
Legacyn huono puoli on just se, että kun oot luonu sen aloittajasimin joskus kauniina kesäisenä aamuna, kun ikää on kertynyt hurjat 12 vuotta (joooo), ja sen jälkeen pelannu samaa sukua eteenpäin monen sukupolven verran, niin ne kauneusihanteet on ehkä päässeet vähän muuttumaan siinä ajassa x(
No mutta. Valitsisin Aben! Olisin siis poika, en vain pojalta näyttävä tyttö x)

80. Entä muiden perheidesi simeistä?
Jälleen kerran jonkun Ylispangareista :D Ai miten niin se on mun suosikkisuku?
Voisin sanoa Kia tai Katarina, mut toisaalta ne bambin silmät vois irl olla vähän karut :D Karitakin on kyllä nätti, ja sittenhän sillä on vielä se siskonsa Erika... ;_; Unohtamatta tietysti näitä iäti ihania poikia viimesimmästä sukupolvesta ♥_♥ Ääh, en tiedä! Vaihtoehtoja on liikaa :D

81. Oletko saanut bloggaamisen kautta uusia ystäviä? Jos olet, oletteko tavanneet oikeassa elämässä?
Oon tutustunu aivan mahtaviin ihmisiin, joita voin vähintäänkin jollain tasolla kutsua ystäviksi vaikka en ookaan ketään koskaan tavannukaan tai edes tiedä, millaisia he ruudun toisella puolella ovat x) Nää ihmiset, joita täällä simsblogimaailmassa pyörii, on yks syy siihen, miksi yhä uskon itteeni sillä tavalla kuin uskon.

82. Miksi päätit aloittaa bloggaamisen?
Alunperin kai siksi, että mulla oli niiiin paljon kuvia enkä keksiny, mihin muuallekaan olisin niitä pistänyt :D Tätä nykyä suurin syy mun blogin olemassaoloon on se, että bloggaaminen on niin ihanan rentoa ja ilahduttavaa, se vie sen pelaamisen ilon vielä pidemmälle :3 Tietty täältä saa sitten myös mahtavaa vertaistukea silloin, kun peli sattuu olemaan ei-niin-mukavalla päällä.

83. Milloin aloit käyttää ladattuja?
Mulla ei oo mitään muistikuvaa siitä, milloin se oli, mutta muistan yhä sen, että oltiin yritetty saada niitä toimimaan ihan kamalan kauan. Lopulta sisko sai sit ne ensimmäiset ladatut peliin sillä välin kun mä istuin kilttinä tyttönä koulun (olin sillon kai vielä ala-asteella, trolololo) penkillä, ja kun tulin kotiin, oltiin molemmat ihan kamalan innoissamme :D

84. Paras ladattu/storen/lisäosan maailma?
Tykkään Rflong7:n maailmoista ihan kauheasti, Legacy Island III on rakkaus koska siellä on kaikkea ♥-♥ Storen maailmoista omistan vaan Monte Vistan, mutta se on ainakin ihan tajuttoman upea ja omaa ihan mahtavat maisemat, joihin en voi varmaan ikinä kyllästyä!
Lisäreiden maailmoista en oikein tiedä, kaikissa on jotain viehättävää omalla tavallaan! Isla Paradiso olis varmaan aika verraton mutta se ei vaan toimi. En oo oikiasti kuullut varmaan keneltäkään, että se olis toiminut :D

85. Mikä bugi saa sinussa aikaan voimakkaan halun heittää kone ikkunasta ulos?
Ihan näin yksinkertaisesti se kun peli jäätyy. Kaikista suurimmalla todennäköisyydellä silloin, kun ainoan kerran et ole muistanut tallentaa :)::)):) Tai vielä parempaa: tallentamisen aikana! Meidän vanhalla koneella niin kävi jatkuvasti >_<

86. Kuinka aloit alun perin pelaamaan simsiä?
Joskus vuosia sitten joku mun lapsuudenkaveri näytti mulle jotain peliä, en ole varma oliko se itse TS2 vai joku sen kylkiäinen, mutta joku sims kuitenkin ja siitä mä sitten innostuin kinuamaan itelleni samanlaista peliä. Siihen siskoni osas sanoa, että siitä on ilmestyy joskus kolmosversio jonka itseasiassa saa asennettua applenkin koneelle. Se me lopulta hankittiin ja tässä ollaan about viisi vuotta myöhemmin (miten siitä voi olla jo niin kauan!) Ei se tarina sen ihmeellisempi ole x)

***

Siinäpä se nyt on! Pahoittelen julkaisun viivästymistä - alun perin piti saada se ulos viikonloppuna, mutta en saanut vielä siinä ajassa kaikkiin kysymyksiin vastatuksi, ja maanantaista keskiviikkoon mulla on ollu niin pitkiä koulupäiviä etten oo yksinkertaisesti kerennyt edes istahtamaan koneelle. Just nytkin mun pitäis olla tekemässä läksyjä ja muuta kivaa mutta aina ei voi olla niin ahkera! :c Katotaan sitten koska sais sitä varsinaista postausta taas aikaiseksi nyt kun kuviakin taas on. c:

12 kommenttia

  1. Jeij, sain vastauksia kysymyksiini :3

    VastaaPoista
  2. Jeeeeee, vastauspostaus 8)
    Kivoi vastauksia :D
    Ps. se sydän tehään painamalla alt ja sit kolmosta tuolta oikeelta puolelta numeroista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMG tää tieto just helpotti mun elämää niin paljon! Kiitos :D

      Poista
  3. Hihhei, mun oma Something Like Magicini blogi on tuolla! Jei c: Sinnekkin kyllä pitäisi jossain vaiheessa tehdä postausta muttakun ei oo mitään kuvamateriaalia - koska Windows ja se hiton päivitys joka sotki mun koneen ja pakotti mut asentaan järjestelmän uudelleen, räyh :c Kuvapostaustakaan ei taida sinne sittenkään tulla, koska menetin ne mun ottamat kuvat sitä postausta varten >:c

    Ja mä nyt kokeilen pelata ilman lisäosia ja vaan korvaavilla jonkin aikaa, tylsyys iski joten Sims kolmosen peruspeli työntyi maagisesti levyasemaan ja asensi.... okei wut XD

    Löysin meistä jotain samaakin noista vastauksista, hah :D Ja voisin kyllä itsekkin tehdä tämmöisen jossain vaiheessa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voooi ei ;_; Huh, mä en ikinä vois kuvitellakaan pelaavani ilman mitään lisäreitä :D
      Kannatan, se on tosi antoisaa puuhaa x)

      Poista
  4. AWWW oliks ees söpö! ;____; + kiitos linkkauksesta!!!1

    ps. se oli valkonen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäydyn sateenkaaren väreissä. Napoleonilla oli salaisia paheita.

      Poista
  5. Tein sitten minäkin tällasen kysymyspostauksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, kiva 8) Täytyyki muistaa keksiä sulle pari kysymystä c:

      Poista
  6. MOI! Kiva postaus, LISÄÄ

    VastaaPoista
  7. PS.kiva ku vihdoin luettavaa ja mun lemppari lisäri on seasons :D

    VastaaPoista