lauantai 2. kesäkuuta 2012

Goodrem - Alieneita

Vaihteeks uusia simejä pelissä... Mutta tällä kertaa oon luonu jonkun vähän erikoisemman.

Kaya Goodrem asuu Appaloosa Plainsin hiljaisessa maaseutukaupungissa. Pitkän töiden etsinnän jälkeen hän päätyi opettajanuralle, jossa hän on viihtynyt mainiosti ja uskoo saavansa pian ylennyksen korkeamman luokka-asteen opettajaksi.



Vähän aikaa hiljaista maalaiselämää elettyään Kaya kyllästyi. Hän otti säästönsä ja lähti matkalle kauniiseen Kiinaan.

Kiinan kauniita maisemia ihailtuaan Kaya otti pyöränsä ja polki läheiselle taistelukoululle. Siellä hän katseli hetken ammattilaisten harjoittelua ennen kuin uskalsi itse siirtyä harjoitusnuken luo koettamaan taitojaan.

Ensikertalainen Kaya oli surkea jopa puista harjoitusnukkea vastaan, mutta lopulta hänen onnistui tavoittaa itselleen valkoinen vyö, kun paikalle saapunut nainen, joka itse omasi vihreän vyön, suostui antamaan hänelle joitakin hyödyllisiä niksejä. Ylpeänä Kaya esitteli uutta vyötään ja jatkoi sitten matkaansa torille.

Kaya on jo ehtinyt tavata äärettömän komean kiinalaismiehen, Bon, ja nyt on rakastunut tähän koko sydämestään.

Kaya ja Bo eivät turhia odotelleet, vaan menivät vielä saman matkan aikana kihloihin ja lopulta naimisiinkin!

He voivat vain toivoa, ettei pikainen sitoutuminen tuota ongelmia. Ainakin vielä kaksikko vaikuttaa onnelliselta ja tyytyväiseltä päätökseensä.

Viimeiset tunnit Kiinassa vietettiin kauniissa maastossa picknikillä. Bo jännitti Appaloosa Plainsiin muuttoa, ja Kaya yritti vakuutella tuoreelle aviomiehelleen tämän uuden kotikaupungin olevan kaunista ja rauhallista seutua.

Kaya ja Bo eivät ehtineet asua saman katon alla kauaakaan, ennen kuin Kaya jo huomasi olevansa raskaana. Ajatus yhteisestä lapsesta ei kuitenkaan viilentänyt heidän välejään, vaan pariskunta pysyi yhä onnellisesti yhdessä.

En ole ylpeä... Kaya, ajattele vauvaa! Miten musta tuntuu, ettei Kaya tule olemaan mikään maailman turvallisin äiti lapsilleen...

Kayan ja Bon esikoinen, Jerry. Kieltämättä jännän näköinen noilla Kayan silmillä. Mutta Jerryllä on kuitenkin isänsä hiukset ja ennen kaikkea ihon väri. Kaya tarvitsee aliengeenit omaavan perijän, joten ei kai tässä muu auta kuin hankkia lisää lapsia...

Kaya ei ehtinyt edes palata äityyslomaltaan, kun oli jo uudemman kerran raskaana. Tällä kertaa sieltä putkahtivat kaksoset Alysha ja Keith. Keith on vihreän ihonsa myötä ensimmäinen perijäehdokas! Toisaalta tykkäisin, jos perijällä olisi lisäksi vielä äitinsä hiukset tai silmät. Ei kai vielä yksi lapsi olisi pahitteeksi?

Mistä lie Alysha saanut siniset silmänsä, kun isällä on ruskeat ja äidillä jostain valkean, vihreän ja harmaan välimaastosta... Tyttö on jokatapauksessa ihan suloinen tapaus :)

Viiden hengen perhe (plus neljä koiraa, sillä perheeseen aikana ennen lapsia otettu kulkukoira Taavi ja vähän myöhemmin sen seuraksi hankittu Minka olivat saaneet kaksi pikkuista pentua) eivät enää mahtuneet Kayan pieneen asuntoon, joten he päätyivät lopulta myymään sen ja ostamaan tontin, jolle ryhtyivät rakentamaan uutta, tilavampaa taloa. Rahanpuutteessa talo jäi kuitenkin vielä toistaiseksi pahasti kesken...

Kaya nousi yleensä aamuisin ennen Bota, jolloin Taavi vahti tarkasti isäntänsä unta Kayan paikalla sillä välin, kun Minka huolehti Piparista ja Jamista, perheen pienistä koiranpennuista.

Keith on niin suloinen ♥ Tuskin maltan odottaa, millainen söpöliini siitä vanhempana tuleekaan.

Viimein tuli Jerryn aika kasvaa ulos kehdostaan. Suloinen on tämäkin poika eksoottisilla silmillään :) Alysha on lapsista ainoa, joka ei perinyt mitään äitinsä erityispiirteistä.

Keith isänsä Bon sylissä...

Ja Alysha äitinsä käsivarsilla. Äitinsä, joka on jälleen raskaana! Mitähän tästä vielä tulee...

Ja vielä Jerry turvallisesti omassa sängyssään ennen ensimmäistä koulupäiväänsä.

----

Tähän loppuun, no, jotain randomia.

----

Kayla kävi päästämässä stylistin rotan vapauteen ja purskahti saman tien itkuun... kun rotta kipitti ilmassa ylösalaisin tiehensä?

----

Kiinassa Kayaa vakoillut paikallinen, joka selvästi yritti esittää katselevansa kaukoputkella avaruuden ihmeitä keskellä päivää. Selvä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti