lauantai 2. kesäkuuta 2012

Meet the Speeds


Jane Speed asuu Twinbrookissa ja on tuleva mestaririkollinen.




Jane ei ehtinyt asua Twinbrookissa kauaakaan kun jo tuli raskaaksi naapurilleen Raul Kisaselle, joka sittemmin ehdotti seurustelua ja sai Janen vastaamaan myöntävästi.

Raskausaikansa loppuvaiheilla Jane joutui kohtaamaan mahdottomia hellyydenpuuskia ja lopulta hän löysikin itsensä adoptoimasta löytöeläinkeskuksesta pientä koiranpentua. Eelis on kieltämättä suloinen tapaus.

Ja viimein Janen ja Raulin esikoinen, Sebastian Speed, syntyi.
En ole jaksanut vaikuttaa talon sisustukseen mitenkään vielä, joten se nyt on mitä on... Esimerksiksi toi matto. Yök.

Raulkin pääsi leikittämään pikku-Sebastiania. Tästä miehestä paljastui yllättäen mahtava isähahmo! Harmi vain, että hän ja Jane eivät vieläkään asu saman katon alla, joten Sebastianin hoitaminen jää yhä suurimmaksi osaksi Janen kontolle.

Sebastianista huolimatta Raul ei unohtanut myöskään Janea. Raul vei pian pojan syntymän jälkeen väsyneen Sebastianin kehtoonsa ja tuli sitten keittiöön tyttöystävänsä luo mukanaan valkoinen kukkakimppu. Jane ilahtui ikihyviksi.

 Saatuaan kukat Janekin rohkaistui ja päätti viimein polvistua Raulin eteen. Eeliskin tuli kummastelemaan tapahtumia, kun Raul hihitteli pikkutytön lailla saatuaan sormuksen sormeensa.

Jane & Raul are soo in love.

Jane on toista kertaa raskaana. Hän oli kokkaamassa itselleen isoa kasaa vohveleita, kun huomasi Eeliksen viettävän syntymäpäiviään. Eeliksestä kasvoi suloinen - ja jättimäinen! Ainakin siitä olisi Sebastianille ja tulevalle lapselle hyvä ystävä (ja suojelija!) sitten, kun he ehtisivät kasvaa vähän isommiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti