tiistai 26. kesäkuuta 2012

Harris - It's Showtime!

Jeps, Superstara tuli hankittua. Ja nyt sitten haluan tunkea tänne tuhatpäin kuvia laulajattarestani (obviously).

Kuvassa on siis Cheryl (taiteilijanimeltään Cherry, ja tiedän, en oo kekseliäs) Harris. Ja taustalla nukkuu Cherylin kattinen, Bella.



Cheryl ja Bella asuvat tällaisessa kämpässä. Talo löytyy Starlight Shoresista ja siinä on kaksi makuuhuonetta - yksi naiselle, toinen kissalle.

Vaaleanpunaista rakastava Cheryl ajelee päivisin ympäri kaupunkia upealla Renault Zoe Previewillaan. Autolla, joka pienentää Cherylin kuluja. Pihtari.

Joka ikinen sim kaupungissa haluaa Cherylin laulavan itselleen onnittelusähkeen treenien jälkeen. Eihän tässä muuta sitten ehdikään kun pitää ravata koko päivä ympäri kaupunkia laulamassa typeriä sähkeitä. Toivottavasti niitä ei tilata enää sitten, kun Cheryl pääsee korkeammalle tasolle. Ainakaan niin paljon.

Ostin Cherrylle karaokelaitteen parvekkeelle, ettei sen tarvitse hillua päiviä pitkiä (siis aina silloin, kun sähkeiden laulamiselta suinkin ehtii) jossain karaokekuppilassa hoilaamassa.

Käy Cheryl tosin välillä julkisillakin paikoilla esittelemässä laulutaitojaan. Miken karaokekuppilassa tuli tavattua uusi paras ystävä, Sadie Mason. Ihmettelin Sadien hyvää laulutaitoa, mutta myöhemmin selvisi, että nainen oli Cherylin tapaan laulaja. Löytyyköhän koko Starlight Shoresista yhtään tavallista simiä...

Cheryl kävi katsomassa SimFestiä. Tai yritti. Heti kun hän pääsi paikan päälle, tuli taas tuhottomasti sähketilauksia sun muita turhuuksia ja hän oli menossa taas.
Btw, ennen kun alotin pelaamaan Cherrylla, pelasin pari simtuntia jollain kaupungin valmissimillä. Se meni tutkimaan katakombeja, teki pari taikatemppua ja sitten kyllästyin siihen. Nyt sama mies ilmaantui SimFestiä katsomaan - yhä monen päivän jälkeen räjähtäneenä katakombikäynnin jäljiltä...



 Tällä kertaa Cheryl kävi katsomassa taikurin esiintymistä Kaijan keikkabaarin edustalla.

Cherry ei pitänyt näkemästään. Taikurin keikka ei tainnut mennä kovin hyvin.

Seuraavana päivänä SimFest järjestettiin samassa paikassa. Eli nokka kohti Kaijan keikkabaaria. Cherry sai hypätä vaaleanpunaisen Renault Zoe Previewinsä kyytiin ja toivoa, ettei kukaan tällä kertaa haluaisi laulettua sähkettä kesken esityksen.

Sama paikka, sama nainen, sama temppu. Ja yleisön joukosta löytyi sama mies kuin viime SimFestissä - yhtä palaneena kuin aina ennenkin.

Tämän päivän SimFestissä esiintyi myös akrobaatti. Harvinaisen huono sellainen.

Heidän lisäkseen SimFestissä esiintyi Sadie, Cherylin paras ystävä.
Cheryl oli innoissaan. Ei ihmekään, Sadien esitys oli ainoa katsomisen arvoinen.
Lopulta palkittiin voittaja, taikuri. Are you kidding me? Se esitys oli surkea ja nähty moneen kertaan!

Cherry ei kuitenkaan ehtinyt jäädä murehtimaan huonoa valintaa, sillä häntä odotettiin jo omalla keikkapaikallaan. Hän päätyi laulamaan saman biisin kuin Sadie SimFest-esityksessään. Ihan vain parasta ystäväänsä kunnioittaakseen.

Cheryl oli rakastunut naistenmies-Finneganiin. Ainut huono puoli miehessä oli (siis sen lisäksi, että hän oli vokotellut viidesosan kaupungin naisista) se, että hän oli muuttunut vampyyriksi heti, kun Cheryl tapasi hänet. Sille oli tehtävä jotakin. Siksi vaihdoin hetkeksi taloutta, jotta pääsin pelaamaan Finneganilla.

"Njams, marjamehua! Mulla olikin juuri ihan hirveä jano!"

"... Ei kai tästä oo päiväys menny? Maistuu vähän hassulta."

"Aaargh! Antivampiriinia! Minua on vedetty nenästä! Minulle on syötetty pajunköyttä! Minua on huijattu, vedetty höplästä!"

"Hihihihii! Sydämen lyönnit kutittaa!"

"Cheryl varmaan ilahtuu."
..By the way, tässä vaiheessa vaihdoin takaisin omaan talouteeni.

Niinhän hän ilahtuikin. Ja mikä olisikaan pätevämpi syy pieneen juhlimiseen - karaoken muodossa.

Finneganin piti pysyä omassa taloudessaan ja sen takia vaihdoin taloutta enkä vaan muuttanut sitä Cherylin luo. Mutta sitten sain tietää, että se asuu jonkun muka-ihastuksen kohteensa kanssa saman katon alla, enkä mä voinut päästää sitä kotiin haukuttavaksi pettämisestä. Bella ei siis enää mahdu Cherylin viereen sängylle nukkumaan, koska simsin mielestä kissat vie simin verran tilaa ja nyt Finnegan on vienyt sen paikan.

Ennen keikkaansa Cheryl rentoutui yrittämällä golfinpeluuta. Hän jaksoi keskittyä siihen tasan yhden lyönnin ajan, sitten hän lähti katsomaan lavansa kokoonpanoa kuntoon.

Cherylin ollessa jo keikkapaikalla Finnegan oli vielä kotona Bellaa hoitamassa. Finnegan lähtisi kissan kanssa paikalle vasta myöhemmin.

Finnegan ehti puistoon juuri, kun Cherry oli käynnistämässä keikkaa. Finnegan olikin koko yleisön äänekkäin fani - arvatenkin.

Myös Bella ehti ajoissa paikalle ja osallistui kannustamiseen maukumalla.

Finnegan nauhoitti esiintymistä kännykällään, tämä oli sentään hänen ensimmäinen kertansa Cherryn keikalla.

Rakastan näitä kahta yhdessä ♥

----

"...ja se sanoi, ettei mun laulua kuuntelis harakkakaan, ja - Finnegan! Kuunteletko sä?!"
"Joojoo... mhm, jatka..."
"Älä nuku kun mä puhun sulle!"
"En mä nuku."
"SILMÄT AUKI!!"

"No hyvä on sitten!"
"Kiitos. Niin, se siis sanoi, ettei mun laulua kuuntelis harakkakaan, ja..."

----

Toi loppu - mitä ihmettä.
Nooo joo, se näistä sitten tältä erää :)

2 kommenttia

  1. Hauskin Superstranan esittelypostaus minkä oon lukenu:) Vähän niinku tarina, mutta silti kertoo hauskoja juttuja mitä Superstrassa on.

    Toivottavasti tulee lisää juttua noista kahdesta söpöläisestä<3

    Jos kiinnostaa, ni mun blogi; http://ellunalle.sarjakuvablogit.com/

    VastaaPoista
  2. Kiva jos tykkäsit :)
    Harmittaa vain, että puoliksi vahingossa ja puoliksi bugituksen alaisena tuli tää tallennus poistettua... :s

    -banssu

    VastaaPoista